X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Nistor Grozavu: Sînt gata sa preiau functia de primar interimar (FOTO)

31 mai. 2017,, 08:30   Capitala
5045 5

Viceprimarul Chișinăului Nistor Grozavu, care este în prezent cercetat sub control judiciar în dosarul parcărilor cu plată, s-a prezentat astăzi la locul de muncă, notează NOI.md, citînd portalul ProTV.md.

Totodată, acesta a declarat că este gata să preia funcția de primar interimar.

Nistor Grozavu a declarat ca este pregatit sa preia functia de primar interimar. Viceprimarul a mai spus astazi va iesi în teren să vadă cum decurg lucrurile, iar după masă va convoca o ședință.


Nistor Grozavu a fost eliberat ieri din arest la domiciliu și cercetat sub control judiciar. Tot ieri Grozavu a afirmat ca le-a spus procurorilor adevărul.

Potrivit avocatului, Nistor Grozavu ar fi semnat contractul cu firma ce urma sa amenajeze parcarile cu plată la indicația primarului.

La 10 zile de la reținerea lui Nistor Grozavu, primarul spunea ca nu știa că viceprimarul a semnat contractul. Nistor Grozavu a fost retinut pe 25 aprilie, iar ulterior a fost plasat in arest la domiciliu, iar ieri a fost eliberat sub control judiciar.

Primarul capitalei a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, fiind bînuit de trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată. În același dosar mai sînt vizați șeful Direcției transport, Igor Gamretchi, milionarul Alexandru Pincevscki și consilierul municipal Ghenadie Ivașcenco, care se află în arest la domiciliu. Toți se declară nevinovați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?