X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Cel mai mare producător de cosmetice din Moldova – o prezență magnifică la Magic Day ©

30 mai. 2017,, 16:13   Business
7184 0

Cel mai frumos și spectaculos eveniment din această primăvară, „Magic Day”, a avut loc pe 28 mai la „Teatrul de Vară” din Parcul „Valea Morilor”, unde s-au adunat zeci de părinți alături de copiii lor.

Programul evenimentului a cuprins mai multe momente interesante, iar invitatul special al evenimentului a fost cunoscutul magician Robert Tudor. El a venit din Romania cu un spectacol de magie plin de umor și trucuri uimitoare, relatează NOI.md.

Unul dintre sponsorii evenimentului, care a ținut să fie prezent la sărbătoare, a fost și cel mai mare producător de cosmetice din Republica Moldova Viorica-Cosmetic. În cadrul evenimentului, dedicat atît copiilor, cît și adulților, Viorica Cosmetic a organizat mai multe tombole și concursuri, oferindu-le drept cadouri participanților produsele sale destinate tuturor membrilor familiei, de la mic la mare.

„Viorica Cosmetic crede în magie ca și copiii. Din acest motiv, nu am putut lipsi de la acest eveniment magic. Noi, cei de la Viorica Cosmetic, sîntem nespus de bucuroși să dăm culoare acestei sărbători în calitate de sponsori, fiind un eveniment dedicat atît copiilor, cît și maturilor. Iar brandul companiei noastre este dedicat întregii familii și deci am decis să fim prezenți cu cadouri și tombole”, a spus Galina Ciobanu, manager export.

La eveniment cei prezenți au fost familiarizați cu toate promoțiile celui mai mare producător de cosmetice din Moldova, dar și cu cele mai recente produse lansate de companie. Este vorba despre liniile Spirulina și Grapes, dar și de o serie de parfumuri de calitate.

“Fiindcă vrea să fie prezentă în casele cît mai multor consumatori, Viorica Cosmetic a deschis pînă în prezent 20 de magazine pe întreg teritoriul țării. Mai mult, Compania și-a deschis recent primul magazin peste hotare, în orașul Iași, România. Nu ne oprim aici, și întreaga echipă Viorica Cosmetic va continua să producă produse de îngrijire de calitate, la un raport corect calitate-preț” a precizat Galina Ciobanu, manager export.


0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?