X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Unul din cei mai bogați sportivi din lume a fost arestat. Cum s-a întîmplat totul

30 mai. 2017,, 04:33   Sport
3373 0

Jucătorul de golf Tiger Woods, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinut cîteva ore în Florida, fiind prins cînd conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, a anunţat, luni, USA Today.

Woods a fost reţinut la închisoarea Palm Beach County, luni, la ora 7:18, după ce a fost arestat de poliţie în Jupiter, Florida. Americanul a fost eliberat la ora 10:50, după ce a recunoscut că a consumat alcool. Nu este prima dată când Tiger Woods ajunge pe prima pagină a tabloidelor pentru acţiunile sale din afara terenului de golf.

În noiembrie 2009, americanul a fost implicat într-un accident rutier, în apropierea casei sale din Florida, care a dus la dezvăluiri legate de viaţa sa extraconjugală.

Atunci, Tiger Woods şi-a cerut scuze public, în februarie 2010, şi a luat o pauză de patru luni de la competiţiile profesionale de golf.

În ultimii ani, Woods n-a mai reuşit rezultate notabile în carieră, fiind nevoit să se opereze la spate, de patru ori începând din aprilie 2014, ultima înregistrându-se chiar pe 19 aprilie 2017. Câştigător a 79 de titluri PGA Tour, Tiger Woods nu a mai participat la nicio competiţie oficială din 3 februarie 2017, când s-a retras de la Dubai Desert Classic.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?