X 
Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

Rusia pregătește un răspuns pe potrivă Moldovei pentru expulzarea diplomaților săi

29 mai. 2017,, 22:56   Politică
5663 6

Un membru al Consiliului Federației pentru realații externe, Igor Morozov a declarată că Moscova va pregăti un răspuns pe potrivă Chișinăului și va expulza la rîndul său diplomații moldoveni.

”În situația creată răspunsul vine de la sine. În acest caz vor fi luate decizii simetrice, prin urmare vor urma expulzări ale diplomaților moldoveni”, - notează Ria Novosti citînd pe Morozov.

Totodată, acesta a menționat că în spatele expulzării diplomaților ruși ”stau puteri anti-rusești, care simt omfșiențate de foțe europene conduse de NATO și alte servicii speciale”.

Anterior, în mass-media a apărut anunțul, precum Moldova a declarat cinci diplomați ruși persoane non grata. Această informație a fost confirmată de ambasadorul Rusiei. Președintele Igor Dodon a numit expulzarea diplomaților ruși o decizie fără precedent îndreptată împotriva ambasadei Ruse de la Chișinău.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?