Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Fotoliul de șef al Serviciului Protecție Internă și Anticorupție s-a eliberat

29 mai. 2017,, 18:39   Societate
3741 0

Fotoliul de șef al Serviciului Protecție Internă și Anticorupție (SPIA) al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) s-a eliberat! Vitalie Moisei revine la Centrul Național Anticorupție (CNA) în calitate de șef al Direcției educație anticorupție.

„La CNA, era de mai mult timp vacantă funcția de șef al Direcției educație anticorupție din cadrul Direcției generale de prevenire a anticorupției. Propunerea de a reveni a venit de la conducerea instituției, iar decizia îmi aparține”, a precizat Vitalie Moisei pentru Realitatea.md.

Întrebat despre cine ar putea fi persoana care i-ar lua locul la SPIA, Vitalie Moisei a menționat doar că ministrul de Interne va fi cel care va decide. „Lucrul acesta îl decide numai ministrul, conducerea MAI-ului. Eu nici nu vin cu presupuneri, dar nici cu recomandări. Îmi doresc ca multe din inițiativele pe care le-am lansat cu colegii să aibă continuitatea, inclusiv și investigațiile, care sînt pornite, să fie finalizate”, a conchis acesta.

Vitalie Moisei a fost numit şef al SPIA în primăvara anului 2016, după ce a deţinut funcţia de şef al poliţiei din sectorul Rîşcani al capitalei. Anterior, a lucrat timp de 3 ani şef de secţie în cadrul CNA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?