X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Gala Super Heroes of Moldova 2017 - află cine sînt cîștigătorii ©

29 mai. 2017,, 14:10   Business
2498 0

Cea de-a doua ediție a Galei Super Eroilor a fost organizată cu mare succes. Evenimentul a avut loc pe 27 mai curent, în incinta hotelului Leogrand din Chișinău.

Invitați ai evenimentului au fost peste 300 de tineri remarcabili din țară, cu succese evidente în diverse domenii de activitate. Aceștia au avut parte de un program cu multe surprize și dispoziție la maxim.
Pentru ediția din 2017, organizatorii au pregătit 20 de nominații. Iată care sunt câștigătorii:
Alexandru Pleșca
Domeniu : Actorie
Absolvent al Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice din Moldova, Chişinău (2005), specialitatea — Actor teatru şi cinema. Angajat în trupa Teatrului Naţional "M. Eminescu" din 2005.

Peste 25 de roluri jucate cu excelenta! Un actor extraordinar
Mihai Olărescu
Domeniu : Administrație Publică
Preşedintele raionului Cimislia, unul dinter cei mai tineri Presedinti de raion din tara, intro perioada scurta de timp fara mari resurse financiare sa organizeze mai multe evenimente care a mobilitat toti locuitorii or. Cimislia, Despre faptul ca are o buna engleza care il ajuta sa atraga fonduri sa stabileasca contacte si sa ...
Dorin Țapu
Domeniu : Antreprenoriat
Fiind elev al cl a XI a a reusit prin intermediul unui grand unde au participat 300 de tineri sa cistige un proiect, şi a demonstrat lui, a demonstrat oamenilor din localitate dar şi întergii ţări, că în Moldova toţi tinerii au şane egale este nevoie doar şă ştii exact ce îţi doreşti.
Victor Frimu
Domeniu : Arte Plastice
Victor Frimu face pictură încă din copilărie. Începând din clasa a VI-a a mers la o școală de arte pentru copii, după care a făcut Colegiul de Arte „A. Plămădeală” și într-un final a urmat cursurile la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice. În prezent el trăiește visul pe care l-a avut de mic – pictează în atelier, merge prin tabere de creație, este angajat la Teatrul de Operă și Balet „Maria Bieșu”, unde se ocupă de scenografie și decor. Victor consideră că un pictor are rolul de a schimba ceva în societate și de a provoca spectatorul, de a schimba ceva în mintea celor care îl privesc.
Valeriu Rașcu
Domeniu : Vlogging
Popușoi Gheorghe
Domeniu : Dans
Tinar si plin de entuziasm, danseaza de cind se tine minte, dansul este stil de viata, niciodata nu sa dezis de dansuri cu toate ca ea fost foarte greu sa se afirme, acum Popusoi Gheorghe este invingator a multor concursuri de dans si implicat in multe proeicte ce au la baza Dansul!
Olga Blanc
Domeniu : Design Vestimentar
Mai mult decit un designer vestimentar, a reusit prin creatiile proprii sa cucereasca intreaga lume, iar prezentarile de moda pe care lea avut aproape pe fiecare continent vorbeste despre faptul ca Moldova are cu adevarat Super Eroi.
Melnic Elena
Domeniu : Educație
a facut studii in Chisinau dar a dorit din tot sufletul sa se intoarca acolo unde s-a nascut, in Orhei, este cel mai tinar profesor de biologie din raonul Orhei, a inceput sa aiba rezultate chiar din prima zi cind a inceput sa predee, iar astazi elevii Elenei Melnic se bucura de locuri de frunte la concursurile si olimpiadele raionale, nationale.
Alex Iordache
Domeniu : Fotografie
Deja, de mulți ani, fotografia este un full time job pentru Alex Iordache, un tânăr din Moldova care a reușit să își găsească pasiunea, să o transforme într-o afacere de succes și să devină unul dintre cei mai căutați și scumpi fotografi de nuntă din Moldova. „A trebuit să muncesc mult pentru ca să ajung în topul fotografilor de nuntă de la noi. Ba mai mult, am reușit să schimb lucrurile spre bine în fotografia de nuntă din Republic Moldova.
Fiodor Branișter
Domeniu : Inginerie
A elaborat condiții tehnologice de creare a nano- și microarhitecturilor 2D și 3D în baza GaN pentru utilizare în domeniile electronicii, fotonicii, optoelectronicii și nanomedicinei.
a identificat condițiile tehnologice de creare a membranelor ultrasubțiri nanoperforate în baza GaN prin utilizarea metodei litografiei cu sarcină de suprafață și elaborarea dispozitivelor electronice și fotonice în baza nanomembranelor suspendate; a elaborat şi a optimizat condițiile tehnologice de nanostructurare în volum a straturilor subțiri de GaN pe safir crescute prin metoda MOCVD și a substraturilor de GaN crescute prin metoda HVPE pentru crearea structurilor tridimensionale ordonate cu nanopori autoordonați și cristale fotonice
Mihaela Cîrnov
Domeniu : Jurnalism
Mihaela a facut studii in Jurnalist, a muncit ca reporter, iar acum este prezentatoarea Emisiunei Fii Tinar, ii place mult ceea ce face pleaca des in calatorie, proiecte in alte tar, dar se intoarce de fiecare data in Moldova, pentru a schimba lucrurile spre bine.
Augustina Șiman
Domeniu : Literatură
La 25 de ani deja autoarea a patru carti, a treia carte - "Camasa lui" devenind primul bestseller autohton in Republica Moldova si in Romania. A inovat literatura prin crearea "videoclipurilor literare" ("Sapte" si "Parfumul"). Prima femeie din RM decernata cu ordinul de Cavaler al Crucii Mitropoliei Basarabiei pentru Mireni - acesta fiindu-i conferit pentru merite culturale.

Emelian Oțel
Domeniu : Medicină
Medic Chirurg Vascular lucreaza la Spitalul Clinir Republican a reusit deja sa efectueze peste 300 de operaţii, iar in calitate de asistent a participat la peste 1000 de intevenţii chirurgicale.
Nebunu Gabriel
Domeniu : Muzică
Aparent este doar un elev care apropo in curind va sustine si Bacalauriatul dar necatind la virsta pe care o are a reusit sa fascineze scenele din romania de la concursul Vocea Romaniei, dar si desigur pe scenele din tara.
Roman Burlaca
Domeniu : Producție Video
Are propria casă de producție "BR Films" cu sediul la Chișinău, mai nou și o filială în București. În cei trei ani a făcut clipuri pentru artiști precum: Carla's Dreams, Inna, Alexandra Stan, Mohombi, Antonia, Uzzi, Ruby, Nicoleta Nucă, Irina Rimes, Lori, Yanka, Valentin Boghean, Angele Dubeaux etc. Regizorul se remarcă din mulțime printr-un stil cinematografic și abstract/mistic. Se declară fan Roy Andersen și Lars von Trier. În prezent își negociază accesul în lumea cinematografiei.
Marionela Lisnic
Domeniu : Promovarea Păcii
Calmul şi sinceritatea - 2 trăsături definitorii în activitatea zilnică a domnişoarei Lisnic Marionela.
Preşedinte la A.O "Serviciu pentru Pace" Filiala Bălți, Coordonator la A.O " Altair-Z(altair-zed) şi membrul Fundației de Caritate Moldova.
Andrei Pavlov
Domeniu : Sport
2015 Campion European de Powerliftingî
Multimplu campion rapublican
2016 Cambion Mondial de Powerlifting
Victor Paluța
Domeniu : Start UP
Un tinar ingenios care a adus un nou content pe piata foto in republica moldova, Selfie Box-ul reprezinta Fotografiere, printare și distribuție instant pe FB îmbinate într-un mod interactiv, ușor de utilizat și extrem de fun. Un Start UP foarte bun care doar in citeva luni a devenit viral in toata tara.
Svetlana Sainsus
Domeniu : Voluntariat
Svetlana salveaza vieti omenesti, si asta este mai presus de orice. Toate sumele mari de bani pe care le a adunat pentru copii bolnavi, ia adunat de la oamenii cu credinta cu dorinta in suflet de a face bine si nicidecum de la cei mai bogati.
Gutu Daria
Domeniu : Promovarea modului sănătos de viață

O tânără energică care și-a pus un scop bine determinat, promovarea modului sănătos de viață, zi de zi munceste pentru ca cât mai mulți oameni sa promoveze un mod de viață sănătos.




0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?