X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Un cunoscut model din Dubai a revenit acasă, la Fălești! (FOTO)

29 mai. 2017,, 12:12   Showbiz
5188 0

Cunoscutul model moldovean Victor Șuiu, stabilit cu traiul la Dubai, a revenit recent acasă, la Fălești, notează www.shok.md.

Pentru sursa citată el a mărturisit că o săptămînă a fost prea puțin pentru a face multe, însă a reușit să o surprindă pe mama sa și să-și potolească dorurile.

„Revenirea acasă e întotdeauna plăcută, pentru că sînt alături de cei mai dragi… părinții, rudele și prietenii A fost grozav, doar că – puțin.

De fapt, nu am venit în vacanță, ci a fost ziua mamei – aniversarea a 50-a, și am zis să îi dăruiesc „prezența mea”…i-a plăcut cadoul”, a menționat modelul.

Victor a spus că a regăsit Moldova la fel de verde ca atunci cînd a plecat, dar și cu mai multe nevoi. „Îmi place natura, mi-a fost dor de mîncarea de acasă, prieteni și de strada cu castani din orașul Fălești”, a adăugat el.


Revenit la Dubai, Victor a spus că va continuă să muncească, să obțină rezultate și să-și facă părinții mîndri de el – aceasta fiind mulțumirea lui pentru cei care i-au dat viață și l-au educat.

suiu1suiu2suiu3suiu4

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?