Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

O cantitate impunătoare de alcool de contrabandă urma să ajungă în Ucraina

29 mai. 2017,, 11:09   Societate
1654 0

Un moldovean intenționa să treacă în mod fraudulos peste frontiera moldo-ucraineană peste 250 de litri de alcool contrafăcut, notează NOI.md.

La sfîrșitul săptămînii trecute, în baza unei informații operative, ofițerii de investigație au desfășurat un șir de măsuri pe linia prevenirii și combaterii transportului de bunuri de contrabandă. În consecință, pe malul rîului Nistru a fost observată o persoană care, dîndu-și seama că acțiunile sale sînt monitorizate, a încercat să fugă și să se ascundă în fîșia forestieră din preajmă. La scurt timp a fost reținut un bărbat, identificat ca cetățean al Republicii Moldova, de 33 de ani, locuitor al orașului Otaci.

La verificarea locului unde a fost văzut, polițiștii de frontieră au depistat mai multe recipiente de diferit volum, în care era îmbuteliat 250 de litri de lichid incolor, cu miros specific alcoolului etilic. Persoana reținută a recunoscut că alcoolul îi aparține și urma să-l treacă din R.Moldova în Ucraina cu scop de obținere a unui profit.

Bunurile au fost ridicate și urmează să fie supuse expertizei. Cercetările sînt continuate de polițiștii de frontieră în vederea elucidării circumstanțelor infracțiunii și identificării altor persoane implicate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?