X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

La reşedinţa başcanului Găgăuziei au ajuns vandalii

29 mai. 2017,, 09:32   Societate
5156 1

Despre incident a anunţat chiar şefa autonomiei, Irina Vlah, pe o reţea de socializare. Organele de drept investighează cazul.


Potrivit martorilor oculari, doi necunoscuţi au spart lacătele de la poartă şi au încercat să rupă uşa de la intrarea în clădire. Totodată, aceştia îşi filmau acţiunile cu ajutorul telefoanelor mobile, ceea ce trezeşte anumite suspiciuni.

„Nu este un secret că reşedinţa başcanului nu mai este utilizată de peste 12 ani. Surse bugetare pentru întreţinerea clădirii practic nu au fost alocate. Reşedinţa nu va fi reparată nici în acest an — prioritare pentru bugetul Găgăuziei în 2017 sînt spitalele raionale", a subliniat Vlah.

Aceasta le-a sugerat oponenţilor care încearcă astfel să obţină capital politic că oricine poate filma reşedinţa başcanului, atît în exterior, cît şi în interior. Pentru asta însă nu trebuie deteriorată averea statului. Este suficient să se adreseze administraţiei prezidenţiale şi li se va deschide oricînd.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?