Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Fost liberal spune totul despre Ghimpu: Nimeni nu i-a băgat cuțitul în spate

28 mai. 2017,, 09:50   Politică
12010 11

Fostul vicepreședintel al PL, Anatol Șalaru, în prezent lider al Partidului Unității Naționale (PUN), susține că a aflat cu „surprindere” că de arestarea primarului Dorin Chirtoacă și a ex-ministrului Iurie Chirinciuc este vinovat fie Igor Dodon și Moscova, fie chiar el, Anatol Șalaru.




Referindu-se la „drama” lui Dorin Chirtoacă și exprimându-și regretul și solidaritatea față situația acestuia, Anatol Șalru scrie pe Facebook:

„Cu siguranță Moscova jubilează. Dar, vinovatul, exclusiv, pentru situația lui Dorin este nimeni altul decât Mihai Ghimpu. Mihai Ghimpu este cel care l-a vulnerabilizat pe Dorin Chirtoacă, Mihai Ghimpu este cel care l-a înconjurat pe Dorin Chirtoacă de oameni corupți, în ciuda avertismentelor mai multor oameni, inclusiv a mea, Mihai Ghimpu este cel care l-a expus pe Dorin Chirtoacă”.

Șalaru crede că nu Dorin Chirtoacă trebuie să fie închis, ci Mihai Ghimpu, care „a profitat de pe urma lui și politic, și financiar”.

„Nimeni nu i-a băgat cuțitul în spate lui Mihai Ghimpu. El a ales sa se sinucidă atunci când s-a înconjurat de tot felul de chirinciuci și munteni, unul mai corupt ca altul. (…) Degeaba se ascunde astăzi Mihai Ghimpu în spatele unionismului pe care l-a compromis în mod dramatic”, a mai scris Anatol Șalaru.
Amintim că liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că reţinerea lui Dorin Chirtoacă este o comandă politică în care este implicată Moscova. Potrivit lui ghimpu, Igor Dodon ar fi principalul vinovat, iar o contribuţie ar avea-o şi fostul liberal Anatol Şalaru.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?