X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

În Ucraina a fost lansată o marcă de bere "Trump"

27 mai. 2017,, 02:00   Externe
1914 0

Dacă în SUA Donald Trump este președinte, în Ucraina este numele unei mărci de bere artizanală cu gust de controversă, relatează joi AFP.

Prezentată de creatorii săi ucraineni ca o "o bere limpede imperială mexicană cu lămîie verde", băutura "Trump, președintele Statelor Divizate ale Americii" se vinde la Lvov, în vestul Ucrainei, de la începutul lunii mai.

"Fiecare sticlă e o posibilitate de a trimite un mic mesaj", a povestit Iuri Zastavny, coproprietar al braseriei Pravda care fabrică berea.

"Punctul nostru de vedere sarcastic privind piața globală a populismului este reflectat în numele și design-ul noii mărci", a precizat el.

Pe eticheta fiecărei sticle, președintele american este înfățișat în fața unei secțiuni a zidului pe care a promis s-o construiască între SUA și Mexic.

În spatele lui, Vladimir Putin zîmbește, cu o caschetă roșie pe care se află unul dintre sloganurile de campanie ale lui Donald Trump "Make America Great Again".

Alături de ei, un manifestant agită o pancartă cu mesajul "Free Melania", o referire la Prima Doamnă a SUA.
Braseria Pravda a fabricat și în trecut mărci de bere dedicate cancelarului german Angela Merkel și fostului președinte american Barack Obama. De asemenea, a lansat pe piață o marcă specială dedicată lui Vladimir Putin.

Pînă în prezent, braseria a semnat acorduri preliminare de distribuție pentru Austria și Germania.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?