Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Chirtoacă a anticipat că va fi reținut (VIDEO)

26 mai. 2017,, 12:30   Politică
3448 6

Dorin Chirtoacă nu a exclus faptul că va fi reținut de organele de drept. Într-o emisiune de la TVC 21, edilul capitalei spunea că dacă nu faci parte din gloata de politicieni, implicați în fără de legi, riști să fii pedepsit pentru asta.



„Nu e vorba despre mine. Nu aici persoana mea e importantă. Vă temeți de CNA? (reporter) Chiar de loc și de niciun fel de organ de anchetă. Dacă aș avea un conflict cu propria conștiință, poate și după aceea aș avea și o problemă cu organele de anchetă. Greșeli, pot fi în activitate, dar lucruri făcute împotriva mandatului de primar, primit al treia oară de la cetățeni, nici nu m-am gândit să fac. În Georgia, primarul orașului Tbilisi a avut două, trei mandate, și tot așa a fost închis doi, trei ani a stat, iar acum câteva luni e la libertate. Există un asemenea trend, dacă în ziua de azi ești implicat în activitate politică și dacă nu faci parte din cei care au adus la faliment Republica Moldova, nu este exclus că trebuie să treci prin acest purgatoriu, ca să să îi zic așa. Dar așa a fost și în perioada sovietică, și bunicii au fost deportați în Siberia, și unchiul Gheorghe Ghimpu a stat șase ani închis . Acum au trecut ceva ani de atunci, acum poate să te închidă și pentru nemeritate”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Amintim că ieri ofițerii CNA l-au reținut pe edilul capitalei, Dorin Chirtoacă. Acesta este bănuit de trafic de influenţă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?