Transnistria stiri: 1354
Eurovision stiri: 497

10 ani de succese sub umbrela Groupe Société Générale ©

26 mai. 2017,, 10:10   Economie
3359 0

De 10 ani BC „Mobiasbancă – Groupe Société Générale” S.A. face parte din grupul financiar internaţional Société Générale. De 10 ani Mobiasbancă construieşte o relaţie de încredere cu clienţii săi.




Aniversarea noastră este aniversarea ta şi a tuturor celor care îşi schimbă viitorul alături de noi!

Împărtăşim tuturor clienţilor şi partenerilor noştri bucuria Mobiasbancă de a face parte dintr-un grup internaţional de încredere, care aderă la cele mai înalte standarde europene de transparenţă în activitatea sa.
În cei 10 ani de prezenţă pe piaţa bancară din Moldova sub umbrela Groupe Société Générale, Mobiasbancă a devenit lider în principalele zone de activitate şi un partener de încredere al antreprenorilor, implementând cele mai bune practici financiare, cu accent pe dezvoltarea relaţiilor de lungă durată cu clienţii săi bazate pe profesionalism şi corectitudine.

Mobiasbancă - Groupe Société Générale este, de asemenea, un actor social activ, implicat in comunitate prin proiecte şi programe care se concentrează pe activităţi sociale, educaţionale, culturale şi sportive.

„Mobiasbancă - Groupe Société Générale aniversează primul deceniu de apartenenţă la un grup internaţional. Este un moment important pentru bancă, ce ne oferă prilejul să contabilizăm multiplele reuşite obţinute alături de clienţii noştri. În cei 10 ani de la fuziunea cu un important investitor, am câştigat o poziţie de lider pe piaţă şi le-am oferit clienţilor soluţii bancare inovatoare şi o abordare personalizată adaptată nevoilor lor. Am realizat o legătură strânsă cu comunitatea, implicându-ne în dezvoltarea ei sustenabilă în domenii pe care le considerăm foarte importante pentru societate: cultura, educaţie şi sport. Ţinem să ne asigurăm clienţii că Mobiasbancă va fi în continuare partenerul lor de încredere, iar înaltele standarde ne vor defini fiece activitate. 10 ani sunt doar un frumos început al itinerarului nostru comun”, a declarat Antoine Gabizon, Preşedintele Comitetului de Direcţie - CEO al BC „MOBIASBANCĂ – Groupe Société Générale” S.A.

Sărbătorim împreună, pentru că aşa este#corect!
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?