X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Ministerul Justiției dezminte informațiile apărute în presă

26 mai. 2017,, 08:50   Societate
2491 3

Ministrul Justiției, Vladimir Cebotari, în cadrul celei de-a patra Reuniuni a Comitetului Parlamentar de Asociere RM-UE, după prezentarea succeselor reformei în sectorul justiției și lupta cu fenomenul corupției, a avut un dialog constructiv cu Rebecca Harms, reprezentanta delegației Euronest. Informațiile apărute astăzi în presă în privința sa sînt false, din surse nesigure, ce au trezit mai multe speculații.

La eveniment, Cebotari și-a prezentat viziunea sa referitor la unele dosare răsunătoare într-o manieră calmă, diplomată, profesionist, și a asigurat-o pe Harms că justiția trebuie să fie echitabilă, cu respectarea procedurilor și altor procese iminente, dar fără ingerințe din exterior.

„În abordarea subiectului, nu mi-am permis să ofensez, să am un discurs denigrator, să fiu violent verbal sau emotiv peste limită la ședința din 22 mai 2017 de la Parlament. Am dialogat discret cu doamna europarlamentar. Nu am acuzat pe nimeni, ba chiar am invitat-o să cooperăm în continuare pe aceste cazuri. Atașez extrasul din înregistrarea audio a acelei ședințe. Sper să vă faceți concluziile de rigoare”, a îndemnat ministrul Justiției, Vladimir Cebotari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?