X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Cum s-a îmbrăcat Melania Trump la Vatican

25 mai. 2017,, 02:00   Externe
5190 0

Aşa cum era de aşteptat, fiecare gest al primei doamne a fost urmărit în detaliu, drept urmare nici ţinuta acesteia nu a scăpat de ochiul critic al presei.

Melania Trump a ales pentru această întâlnire o ţinută sobră, neagră din cap până în picioare, iar capul şi l-a acoperit cu un văl, cel mai probabil, în semn de respect pentru suveranul pontif. La fel a procedat şi fiica preşedintelui, care a ales să-şi acopere capul la această întâlnire.

Deşi nu există o regulă scrisă clară în religia catolică, femeilor le este recomandat să-şi acopere capul atunci când intră în Biserică. Chiar dacă întâlnirea nu a avut loc într-o biserică, ci în Palatul Apostolic de la Vatican, reşedinţa oficială a papilor, Melania Trump a decis să-şi acopere capul în timpul întâlnirii cu Papa Francisc.

Gest pe care fosta primă doamnă, Michelle Obama, nu l-a făcut atunci când s-a întâlnit cu Papa Francisc. În luna septembrie a anului trecut, atunci când fostul cuplu prezidenţial lua parte la ultima întâlnire oficială cu Papa Francisc, Michelle Obama s-a prezentat cu părul despletit, fără să-şi acopere capul cu un văl.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?