Plahotniuc vorbește în premieră despre atentatul asupra sa

Plahotniuc vorbește în premieră despre atentatul asupra sa

Liderul Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc vorbește în premieră despre atentatul asupra sa.

În cadrul unui interviu PoliticScan – ȘtiripeSurse a spus că cunoaște cine stă în spatele acestei încercări, iara cest lucru l-a determinat să facă tot posibilul ca astfel de persoane să nu mai ajungă să folosească sistemul bancar din Republica Moldova, relatează NOI.md 

“Un astfel de moment te pune desigur pe gînduri, însă gîndurile care mi-au venit mie au fost legate de faptul ca trebuie sa termin ce am început, nu sa dau bir cu fugiții. Eu înțeleg foarte bine cine sînt cei care au stat în spatele acestei încercări, înțeleg motivația lor și tocmai acest lucru mă determină să merg înainte, să fac tot ce este posibil pentru ca astfel de indivizi să nu mai ajungă vreodată sa folosească sistemul bancar din Moldova pentru a spăla miliarde de dolari”, a a spus Plahotniuc.

Potrivit lui, faptul că în ultimele luni s-au făcut în investigarea spălării  a celor peste 22 de miliarde de dolari printr-o bancă moldovenească, bani proveniți din Rusia, ar deranja anumite persoane. 

“Aceste progrese deranjează anumite cercuri de interese din afara Moldovei, respectiv persoanele care au avut legătură sau au administrat această schemă de spălare de bani. Este un subiect complicat și foarte sensibil, dar care își va găsi, sper, o rezolvare completă și definitivă”, a spus el.

Pe 7 aprilie, Ministerul de Interne al Ucrainei a anunțat printr-un comunicat de presă despre reținerea membrilor unei grupări criminale, plătite, pentru a-l asasina pe liderul Partidului Democrat.

Autoritățile din Moldova au venit cu mai multe detalii despre reținerea membrilor grupării criminale și au publicat și imagini video de la reținerea acestora

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu6 comentari

просто прохожий 25 mai. 11:44

По поводу "покушения" - жаль, что не сложилось, если оно было(?)...
Но обязательно случится, потому как: где голод зверь, там сытость - жертва!

Василий 24 mai. 22:37

ЯСЕНЬ, разреши подписаться под твоим комментом, ибо НЕ В БРОВЬ А В ГЛАЗ!!! МОЛОДЕЦ!

Oleg 24 mai. 17:20

Eu asa fi tare bucuros ca si alde Topa care sunt in Germania si Sturza din Romania sa vina in Moldova si de aici sa ne ne invete ce si cum. A latra de acolo desgur ca este mai usor de cit sa scrii pe FB sau sa bagi bani cu sacu in propaganda JTV.

ясень 24 mai. 17:11

Хватит пьяриться-строить из себя "жертвенника"!!!! Жертвы те,кто попадает тебе на пути!!!!Людей убил(БУТМАЛАЙ,которого и в могиле не оставляют в покое-т.к.угрожают его семье по твоей воли),ночью посещают семью УРСАКИИ-опять по твоей воле т.к. захватил ВСЕ в СРАНЕ и т. д сейчас ставишь ультиматум ДОДОНУ----НАРОД его избирал ,а не сутенры и не имеете право его лишать,а то народ с ВИЛАМИ пойдет на ВАС всех,кто развалил страну и продолжает ее разваливать----МИЛЛИАРД ВЕРНИТЕ-вы украли и вы должны вернуть___не делайте людей "быдлами"т.к. вы есть сами быдлы т.к. издеваетесь над народом!!!!!

Sanea 24 mai. 16:57

Pai oamenii astia s-au invatat sa se foloseasca de Moldova cand si cat vor, Plahotniuc le-a pus-o in bot, si normal ca ei au vrut sa scape de el.

Daniel 24 mai. 16:49

Da voi cum a-ți reacționa cînd cineva a dorit să vă lase fără viață? el încă bine se ține..După asta ne mai întrebăm de ce are pază atît de puternică.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load