X 
Transnistria stiri: 1393
Eurovision stiri: 502

Echipa Madein.md a vizitat muzeul „Viorica Cosmetic” - cel mai mare producător de cosmetice și parfumerie din Republica Moldova. ©

24 mai. 2017,, 14:00   Business
7843 0

Cu scopul dezvoltării turismului industrial în Republica Moldova, echipa Madein.md vizitează fabricile și secțiile de producere ale companiilor autohtone.

Această inițiativă v-a spori gradului de încredere în companiile moldovenești și în produsele acestora. În cadrul acestui proiect echipa Madein.md a vizitat muzeul celui mai mare producător de produse cosmetice și parfumerie din Republica Moldova- „Viorica Cosmetic”.




Într-o componență de 12 persoane și ghidați de unul dintre managerii companiei „Viorica-Cosmetic”, echipa Madein.md și-a început excursia la muzeul Viorica-Cosmetic, unde a avut ocazia să descopere lumea fascinantă a produselor cosmetice autohtone. Echipa Madein.md a menționat faptul că în cadrul excursiei au aflat lucruri interesante despre istoria întreprinderii, despre colecțiile produselor actuale și cele fabricate în deceniile trecute. Tot aici ei au descoperit expoziția ingredientelor de bază, folosite în fabricarea produselor „Viorica-Cosmetic”- unde oare în Republica Moldova poți vedea în realitate nucile de macadamia?



„Și, desigur, am avut ocazia să admirăm o multitudine de diplome, premii și trofee, obținute de Viorica-Cosmetic la numeroase, expoziții și evenimente de profil locale și internaționale”- au denotat participanții echipei Madein.md.



După ce echipa Madein a studiat muzeul companiei și au aflat multe lucruri intersante despre activitatea acesteia, ei fost invitați în sala de degustare. Aici, echipa a avut oportunitatea să testeze câteva mostre de parfumuri pentru bărbați și femei, încercând să distingă și să identifice aromele produselor puse la dispoziție. În sala de degustare fiecare a avut posibilitatea să devină cosmetolog sau designer, pe o perioadă de timp: vizitatorii muzeului au apreciat mirosul, textura și designul asortimentului actual de produse cosmetice.



Vizitatorilor muzeului le-a plăcut această sală modernă și confortabilă, unde fiecare a avut posibilitatea să devină mai aproape de „Viorica-Cosmetic” și să afle de la managerul companiei toate detaliile legate de ingredientele utilizate și proprietățile produselor.



Cum fără cadouri? La sfârșitul excursiei, fiecare participant a primit o diplomă simbolică de parfumer și un mic cadou: un gest frumos din partea companiei „Viorica –Cosmetic”, care demonstrat vizitatorilor că își dorește să fie cât mai aproape de consumatori și să formeze o relație bazată pe încredere reciprocă și respect.



După vizitarea muzeul de produse cosmetice și parfumerie „Viorica Cosmetic”, echipa Madein.md a denotat: „a fost o experiență plăcută și utilă”.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?