X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cher a cîntat aproape goală la Billboard Music Awards (VIDEO)

24 mai. 2017,, 03:00  
4806 0

Arată de milioane și nu-i pasă de vîrstă!

Cher (71 de ani) a încins atmosfera la Billboard Music Awards, care a avut loc în Las Vegas. Diva a purtat două costumații ce nu au acoperit mare lucru. Piesa de rezistență a fost un outfit format din lănțișoare cu diamante, care i-au lăsat la vedere trupul.

Timpul a fost blînd cu Cher, dar cu siguranță și medicul estetician își merită laudele pentru izvorul tinereții pe care pare să-l fi descoperit legendara cîntăreață.

Cher a fost dintotdeauna o nonconformistă, iar vîrsta nu a schimbat-o deloc. Îi place să-și expună trupul, iar ținutele extravagante fac parte din imaginea ei de mai bine de cinci decenii. Fani de toate generațiile îi știu muzica și o adoră pentru stilul ei care pare să nu se demodeze niciodată.


Artista a făcut furori pe scena de la Billboard Music Awards. Toți ochii au fost ațintiți către corpul ei tonifiat, care se vedea fără probleme print ținuta strălucitoare.

Pe scenă, Cher a interpretat două melodii, a întreținut atmosfera vorbind cu publicul și a ținut să-i mulțumească mamei ei pentru succesul de care se bucură de zeci de ani.

„Vreau să-i mulțumesc mamei mele pentru că mi-a spus că nu voi fi cea mai inteligentă, cea mai frumoasă sau cea mai talentată, dar mi-a zis că voi fi specială”, a spus artista.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?