Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Reacția cîntăreței la concertul căreia s-a produs ATACUL TERORIST

23 mai. 2017,, 13:20   Externe
1825 0

O puternică explozie s-a produs luni seara în timpul concertului susţinut de vedeta Disney, Ariana Grande la Manchester.


Deflagrația s-a soldat cu 22 morți și 59 de răniți, atacul fiind catalogat drept unul posibil terorist. Îngrozită de amploarea pe care au luat-o evenimentele, artista a reacţionat pe contul ei de Twitter.

Cîntăreaţa americană Ariană Grande a oferit prima reacţie după ce la finalul concertului sau de pe Manchester Arena a avut loc o explozie, pe care poliţia britanică o cataloghează drept atac terorist. Dacă ipoteza teroristă se confirmă, este cel mai grav atentat pe teritoriul britanic de la atacurile din 7 iulie 2005 de la Londra, cînd 52 de oameni și-au pierdut viața și aproape 700 au fost răniți. Americanca şi-a exprimat regretul pentru tot ce s-a întîmplat şi a scris un mesaj pe Twitter pentru fanii ei, majoritatea copii şi adolescenţi. "Sînt devastată! Din adîncul inimii mele, îmi pare atît de rău! Nu am cuvinte!", a scris pe Twitter Ariană Grande.

De asemenea, managerul Arianei, Scooter Braun, a întărit spusele cîntăreţei. "În această noapte, inimile noastre sînt devastate, cuvintele nu pot exprimă durerea pe care o avem faţă de victime şi familiile afectate de acest atac fără sens. Deplîngem pierderea acestor copii şi apropiaţi, ale căror vieţi au fost luate de acest atac las. Sîntem recunoscători pentru sprijinul altruist al celor din Manchester, care au intrat în mijlocul pericolului pentru a ajută la salvarea de vieţi", a scris Scooter Braun pe contul sau de Twitter.

19 persoane au murit şi 50 au fost rănite în urmă exploziei la finalul unui concert susţinut de cîntăreaţa Ariană Grande. Martorii au povestit că au auzit o bubuitură puternică, după ce artista a părăsit scenă. Organizatorii spectacolului de pe Manchester Arena au scos-o pe Ariana Grande din faţa spectatorilor după producerea exploziei şi au anunţat ulterior că aceasta este în siguranţă şi nu a fost rănită.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?