X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ce subiecte a abordat Gubarev la Chișinău

23 mai. 2017,, 10:37   Politică
4221 0

Vicepremierul pentru Reintegrare, Gheorghe Bălan, a avut o întrevedere cu reprezentantul special al Federaţiei Ruse în reglementarea transnistreană, Serghei Gubarev, care se află într-o vizită de lucru în Republica Moldova, comunică NOI.md.

Oficialii au făcut un schimb de opinii asupra ultimelor evoluţii înregistrate în dosarul transnistrean, unor aspecte ale dialogului Chişinău-Tiraspol, precum şi asupra perspectivelor de avansare în procesul de negocieri.

Gheorghe Bălan a menţionat deschiderea autorităţilor moldovene pentru dinamizarea dialogului în cadrul tuturor platformelor de negocieri. La rîndul său, ambasadorul Gubarev a apreciat poziția Chișinăului. La finele întrevederii interlocutorii au vorbit despre necesitatea concentrării eforturilor spre identificarea unor soluţii la problemele existente, soluții care să corespundă intereselor populaţiei de pe ambele maluri ale Nistrului.

Anterior, ambasadorul cu misiuni speciale al MAE al Rusiei, Serghei Gubarev, a anunțat că vine la Chișinău pentru a examina problema controlului comun moldo-ucrainean, la punctul de trecere Pervomaisk-Cuciurgan. Gubarev va merge și în regiunea transnistreană.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?