X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

MIEPO ar putea atrage noi investitori în ZAL Chișinău și Otaci

23 mai. 2017,, 10:00   Economie
2682 0

Organizația de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO) a semnat acorduri de parteneriat cu Zonele Antreprenoriatului Liber „Expo-Business-Chișinău” și ZAL „Otaci-Business”, relatează NOI.md.

Potrivit unui comunicat al MIEPO, documentul prevede intensificarea colaborării dintre instituții pentru atragerea noilor investitori și dezvoltarea proiectelor investiționale aflate în derulare.

Conducătorii celor trei instituții s-au angajat să colaboreze mai activ în realizarea planurilor de dezvoltare pentru perioada 2017-2019, în identificarea partenerilor de afaceri în cadrul vizitelor de studiu și a expozițiilor internaționale.

De asemenea, echipa MIEPO va acorda mai mult suport antreprenorilor rezidenți ai Zonelor Antreprenoriatului Liber „Expo-Business-Chișinău” și „Otaci-Business”, să le ofere consultanță la identificarea partenerilor de afaceri și asistenţă informaţională completă privind condiţiile de export, ghiduri informaţionale, studii de piață, materiale promoționale ș.a.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?