X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Un student şi-a predat lucrarea de disertaţie sub forma unui album Hip Hop

23 mai. 2017,, 05:00   Externe
3902 0

Un student de la Harvard va absolvi prestigioasa universitate cu ”A-”, după ce şi-a depus lucrarea de absolvire sub forma unui album Hip Hop, scrie BBC.

Tînărul în vîrstă de 20 de ani, Obasi Shaw, şi-a intitulat albumul ”Liminal Minds” şi spune că acesta combină ”elemente de poezie engleză cu probleme ale identităţii rasiale din America”. Shaw precizează că inspiraţia i-a venit din cartea ”The Canterbury Tales”, semnată de Geoffrey Chaucer şi totodată din hobby-ul său de a scrie muzică rap, alături de poezii.

Munca depusă la lucrarea de disertaţie inedită a durat un an de zile.

Anul trecut, albumul audio ”To Pimp A Butterfly” al artistului Kendrick Lamar şi albumul ”Illmatic” semnat de Nas, au fost adăugate în Biblioteca Harvard pentru a sublinia importanţa lor semnificativă.

Însă, lucrarea de absolvire a lui Obasi este prima de acest fel din istoria universităţii, care a fost înfiinţată în 1636.

Tînărului i-a venit ideea datorită mamei sale, care a observat cu cîtă pasiune fiul său scrie rap şi cîntă în campus, în serile de karaoke.

Aşa că, în loc să depună un eseu sau o colecţie de poeme, acesta a decis să compună un album audio.

Proiectul său a avut mii de accesări online şi s-a viralizat în cel mai scurt timp.

Deşi a luat un ”A-” pentru lucrare, tînărul de 20 de ani va continua să facă rap ca hobby, dar va începe peste cîteva luni un internship, la Google, în funcţia de inginer de software.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?