X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Poliția vine cu o avertizare pentru șoferi (VIDEO)

22 mai. 2017,, 13:10   Societate
6218 0

În ultimele 24 de ore doar în Chișinău au avut loc 25 de accidente rutiere soldate cu pagube materiale şi nouă persoane traumatizate, precum şi trei şoferi care au părăsit locul comiterii accidentului rutier, notează NOI.md.

Cronologia producerii accidentelor rutiere soldate cu urmări grave:

În jurul orei 15:40, un şofer de 27 de ani, conducînd un Mitsubishi, a tamponat un biciclist de 19 ani în timp ce se deplasa pe strada Decebal, provocîndu-i contuzii ale ţesuturilor moi.

În comuna Grătieşti s-a produs o tamponare de pieton în jurul orei 17:30, fiind implicat un şofer de 20 de ani, care conducea un automobil de model Hyndai. Victima s-a dovedit a fi un minor de 10 ani, care traversa carosabilul în afara trecerii pentru pietoni.

Iar în comuna Ghidighici, pe strada Victoriei, două automobile de modele Toyota şi Şkoda Octavia s-au tamponat violent, în urma cărui fapt au avut de pătimit un pasager de doar 2 ani din automobilul Şkoda Octavia. Şoferii s-au dovedit a fi cu vîrstele de 30 de ani şi, respectiv, 34 de ani.

Pe strada Vadul lui Vodă, în jurul orei 21:50, un automobil de model necunoscut a tamponat violent un pieton, după care a plecat imediat într-o direcţie necunsocută. Victima s-a dovedit a fi un tînăr de 26 de ani, care s-a ales cu fracturi în regiunea gleznei. Un alt caz similar s-a întîmplat la intrarea în comuna Dobrogea, cînd un bărbat de 50 de ani a fost tamponat de un autoturism neidentificat şi după impact a fugit de la locul faptei. În acest caz poliţiştii au iniţiat investigaţii, iar martorii sînt rugaţi să comunce informaţii despre incident la numărul de telefon 0 603 00 613.

Tot aseară, în jurul orei 22:40, la intersecţia străzilor Traian şi Independenţei, un taximetrist, conducînd o mașină de model Dacia Logan, s-a tamponat violent cu un automobil de model Audi, condus de un bărbat de 55 de ani. În urma impactului au avut de pătimit taximetristul şi doi pasageri de-ai săi, doi cetăţeni străini cu vîrstele de 23 de ani şi, respectiv, 70 de ani.

Iar în jurul orei 00:40, pe bd. Dacia a fost tamponat un bărbat de 36 de ani, în timp ce traversa neregulamentar carosabilul, de un automobil de model Mercedes, la volanul căruia se afla o femeie de 32 de ani. Victima s-a ales cu leziuni în regiunea capului, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Pe marginea acestor cazuri au fost iniţiate procese penale, iar în funcție de gravitatea leziunilor corporale provocate victimelor, şoferii riscă să fie cercetaţi penal cu privarea de libertate pe un termen de la 3 ani pînă la 7 ani.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?