X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Dodon s-a întîlnit cu Medvedev

22 mai. 2017,, 12:13   Politică
2154 0

Președintele Igor Dodon a avut astăzi o întrevedere la Istanbul cu premierul Federației Ruse, Dmitri Medvedev, comunică NOI.md.

Cei doi au discutat despre relațiile bilaterale, cooperare pe dimensiunea comercială, dar și despre problemele migranților moldoveni care muncesc în Rusia. Dodon a venit cu rugămintea de a accelera procedura de amnistiere a migranților moldoveni care întrunesc condițiile anunțate de autoritățile ruse.

„Am abordat situația internațională și relațiile bilaterale dintre cele două țări. I-am mulțumit lui Dmitri Medvedev pentru soluționarea problemelor legate de exportul producției moldovenești pe piața rusă și soluționarea problemei migranților care muncesc în Rusia. Am înaintat rugămintea către conducerea Federației Ruse de a accelera procedura de amnistiere a migranților moldoveni. Dmitri Medvev s-a pronunțat pentru consolidarea și extinderea relațiilor dintre țările noastre”, a relatat președintele.
Menționăm că Igor Dodon efectuează o vizită de lucru la Istanbul, în cadrul căreia participă la lucrările celui de-al 25-lea Summit al Şefilor de Stat și de Guvern al Organizaţiei Cooperării Economice la Marea Neagră. Agenda vizitei include întrevederi cu Recep Tayyip Erdogan, președintele Turciei, cu Prokopis Pavlopoulos, președintele Republicii Elene, cu Iliana Iotova, vicepreşedintele Republicii Bulgaria.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?