DTP – cel mai periculos vaccin

DTP – cel mai periculos vaccin

DTP este un amestec exploziv injectat în corpul unui copil de patru ori, începînd cu vîrsta de trei luni. Este un vaccin foarte dureros, la care unii copii reacționează cu un țipăt lung continuu.

Vaccinul DTP provoacă cel mai mare număr de complicații și un procent foarte mare al riscului de reacții alergice în organismul copilului. Acest vaccin a provocat moartea multor copii, procese judiciare, el a fost de multe ori interzis în țările europene, dar nu și în Rusia.

Japonia și Europa au renunțat la DTP

La începutul anilor șaptezeci, în Japonia vaccinul DTP a ucis 37 de copii. Japonezii au încetat să mai facă vaccinul copiilor, iar apoi au schimbat vîrsta de vaccinare de la vîrsta de prunc la 2 ani. În consecință, Japonia s-a coborît de pe locul 17 în lume după mortalitatea infantilă pe ultimul loc. În anii 80, în Japonia au început să-şi vaccineze copiii împotriva tusei convulsive (pertussis) cu un nou vaccin acelular, care a condus la o creștere de patru ori a sindromului morții infantile subite în următorii 10-12 ani.

O situație similară a avut loc în Anglia, Germania și Olanda. Vaccinul anti-pertussis a ucis și a făcut invalizi zeci de copii, după care populația a început să renunțe la această imunizare. Odată cu numărul redus de vaccinare, a scăzut dramatic numărul de apeluri la spitale, iar acolo unde încă nu s-a renunţat la vaccinare a avut loc o creștere a cazurilor de îmbolnăvire, adică vaccinul nu a prevenit epidemia.

Ce înseamnă acest lucru? Că vaccinul DTP este dăunător sau, în cel mai bun caz, inutil şi rămîne în calendarul de vaccinuri din anumite motive avantajoase doar pentru el, nu și în interesele oamenilor.

DTP este otrăvitor

Vaccinul DTP este un conglomerat chimic și biologic ce conține multe substanțe chimice dăunătoare pentru sănătatea umană, provocînd schimbări ireversibile în sistemul nervos, care afectează celulele renale şi pe cele ale creierului, iar atunci cînd ajung în stomac pot cauza cancer. Toate aceste componente fac din DTP cel mai periculos vaccin, ce provoacă autism și paralizie la copii. Puțini părinți sînt conștienți de acest lucru și nu-și dau seama de pericol pînă cînd nu se confruntă cu o nenorocire.

În afară de prezenţa celulelor întregi de pertussis, acest medicament este foarte periculos prin prezenţa pesticidului organic ce conține mercur, numit thimerosal, folosit drept conservant, și formaldehidă – toate aceste toxine sînt prezente într-o doză de vaccin într-o cantitate suficientă pentru a otrăvi organismul unui om mic!

În Rusia thimerosalul nu este considerat un medicament și nu a fost testat suficient, utilizarea lui în cadrul vaccinului a fost permisă în baza rezultatelor testelor pe cinci cobai injectați cu o singură doză. Copilului, în timpul vaccinării, îi este administrată o doză de cinci ori mai mare! Thimerosalul nu se elimină din organism, el se acumulează în țesutul nervos și, în combinație cu hidroxidul de aluminiu, toxicitatea lui crește de zece ori ! Nu este greu de ghicit că hidroxidul de aluminiu la fel face parte din DTP. Thimerosalul este un pesticid tehnic pe care Europa nu-l consideră medicament și a renunţat la producerea acestei substanţe toxice pe propriul teritoriu. Iar în Rusia acesta este folosit în componența vaccinului și Ministerul Sănătății din Federația Rusă nici intenționează să testeze gradul de pericol al acestui medicament!

Vaccinarea cu DTP: beneficiu sau risc?

Potrivit datelor recunoscute de Organizația Mondială a Sănătății, vaccinul DTP provoacă tulburări cerebrale persistente, diverse crize neurologice, inclusiv moartea (5 decese la un milion de locuitori) .

În anii 70 cercetătorii suedezi au demonstrat o legătură directă între introducerea vaccinului DTP celular și encefalopatie (convulsii). Oamenii de știință au decis că beneficiile în urma vaccinării nu merită riscul. În ciuda interdicției privind utilizarea vaccinului în multe țări, Statele Unite continuă să producă și să vîndă în țările din lumea a treia DTP care conține pertussis celular, totodată americanii în țara lor au renunțat la această formă de vaccin.

Problema este că nimeni nu poate prognoza dacă vaccinul va provoca unele complicații la un anumit copil sau totul va merge bine. Medicii ne calmează – acest vaccin este inofensiv, complicațiile sînt extrem de rare, iar acest lucru nu este discutat nici înainte de vaccinare, nici după, ci doar în cazul în care copilul va suferi vreo nenorocire. Dar chiar și în acest caz medicii vor repeta mereu că nu vaccinarea este cauza, și părinților le va fi greu să demonstreze că maladiile manifestate sînt provocate de vaccinare.

Fiți atenți la complicațiile pe care le poate cauza vaccinul: tumori purulente pe piele, care trebuie operate, afecțiuni ale sistemului nervos central, articulațiilor, sistemului gastrointestinal, inimii; diverse reacții alergice; astm; diabet; maladii latente – tuberculoza, hepatita; șoc anafilactic; moarte subită.

Vaccinarea în timpul unei epidemii de alte boli poate fi fatală!

Deci oare merită în prealabil, de teama unei epidemii de pertussis, să acceptăm injectarea în organismul unui copil a unei astfel de doze periculoase de celule patogene și substanțe toxice, sporind astfel riscul invalidităţii sau chiar decesului copilului? Poate găsim metode alternative de a proteja sănătatea copiilor şi de sporire a imunităţii lor? Părinții au dreptul să refuze sau să accepte vaccinarea, dar în orice caz este necesar mai întîi să obțină informații complete din surse de încredere care, din fericire, sînt acum accesibile tuturor.
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu12 comentari

юлия 9 iun. 19:37

у меня от этой прививки у дочери 8 дней держалась температура под 40. И мы не могли сбить температуру.Приезжала скорая, но и их укола хватало на 1 час. Я думала, что потеряю дочь. Но , к счастью все обошлось. Больше я не давала делать прививку АКДС,

Оксана 7 iun. 13:56

Вам не кажется, что ваш сайт только провоцирует не делать прививки? В последнее время у вас статьи пугающие, это если мягко сказать... не стоит притягивать рейтинг благодаря тому, что вы ударяете по больному. Найдите что нибудь более интересное, не затрагивая будущее наших детей, либо аргументируйте, не пугая мамочек и так переживающих по этому вопросу, дети это не помидоры, ими нельзя спикулировать. Удачи вам!

Екатерина 3 iun. 08:32

А вы знаете, что коклюш даже в том же Кишиневе подхватить не составит труда. Посмотрите что твориться в соседних странах, эпидемии странные, дети гибнут. А все почему? Стали "европейцами" вакцины посчитали просто лишними? Эти люди осознали свою ошибку и возвращают все на круги своя.

Marina 2 iun. 16:48

La prima vaccina cu DTP copilul a reactionat foarte rau cu cuteva ore de țipat continuu . Noi am sunat ambulanta dar ei au refuzat sa vina spunind ca ei niu vor face nimik si totul depinde de noi . La 4 luni am refzat sai fac oareccare vaccin ma departe dar medicul de familia ma amenința ca daca refuz acum nu voi mai avea niciodata posibilitate sa-mi vacccinez copilul gratuit . Si cele ce ne vor lipsi va trebui sa le cumparam. Dar peste cîteva luni iar miu propus acele vaccinuri de care am refuzat. Oare cum poti atunci sa mai ai încredere in medici?

Kaтя 30 mai. 13:49

Я чуть не потеряла дочку и за этой вакцину, Боже как испугалась,с тех пор мы больше не вакцинируем не какую вакцину,Я отказалась,дочке 11лет Слава богу здорова!!!!

Dmitrii 24 mai. 10:46

К сожалению ВРАЧ - одна из самых консервативных профессий и заставить врачей отказаться от вакцинации достаточно сложно.
Плюс вакцинация это "денежный поток" на закупку и на саму вакцинацию поэтому и в Мин.Здраве тоже не заинтересованны в отказе от прививок и остается только хитрить самим родителям давая взятки за несделанную прививку(и снова доп поток денег ;) ).

Гость 24 mai. 00:34

Мы имеем право отказаться от вакцинации, но в детский сад детей без вакцинации не принимают. Замкнутый круг!

боб 23 mai. 15:08

согласен 50 лет назад это не практиковалось в ссср

Гость 22 mai. 19:53

Все верно... я врач и своим детям прививок не делала и не жалею...

Яша 22 mai. 15:11
Deleted
Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load