X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ce au găsit polițiștii italieni acasă la o moldoveancă

22 mai. 2017,, 11:10   Societate
5429 1

O moldoveancă a uimit Poliția din Italia, după ce a făcut un control acasă la conaționala noastră, stabilită în Italia.

Totul a ieșit la iveală după ce femeia a mers să facă cumpărături la centrul comercial La Rotonda, din Modena, aceasta avînd un comportament suspect, ceea ce le-a dat de bănuit forțelor de ordine.

Așa că agenții de pază au pus ochiul pe moldoveanca de 31 de ani, care se tot plimba printre rafturile din supermarket și punea într-un sac diverse produse. Aceasta luase haine, parfumuri, produse alimentare, dar și alte bunuri, însă la tejghea femeie achitase un bon de doar 8 euro, chiar dacă potrivit poliției în sacul tinerei s-ar fi aflat produse de o sumă mult mai mare, însă, din motive neclare deocamdată, aceste mărfuri trecurse neobservate la sistemele anti-furt.

Ca urmare, suspecta a fost oprită de angajații supermarketului pînă la sosirea polițiștilor. Mai mult, agenții de pază au declarat că femeia este bănuită că ar mai fi furat produse și zilele trecute. Motiv pentru care, oamenii legii au decis să facă verificări acasă la tînără. Ajunși la ea acasă, polițiștii au rămas fără cuvinte, în garajul femeii erau ascunse sute de bunuri (de la îmbrăcăminte pînă la articole de uz casnic) furate din magazin, în valoare de peste 2.150 de euro.

Femeia a fost arestată și este cercetată pentru furt.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?