X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Moldovenii au ridicat sala în picioare la iUmor (VIDEO/FOTO)

22 mai. 2017,, 11:00   Societate
4133 0

În premieră, doi dintre cei zece finaliști iUmor - Show difuzat la Antena1, România - sînt moldoveni.

Au fost atît de buni, încît au acces ambii către votul publicului. Dima Cubreacov și Comedy Zebra Show au trezit multe zîmbete și multe comentarii pozitive.

Trupa de umor din Republica Moldova, Comedy Zebra Show, se numără printre cei 10 finaliști, care au venit hotărîți să lupte pentru marele premiu de 20.000 de euro, în ultima ediție a emisiunii „iUmor” din România. Și de această dată, trupa a impresionat jurații de la iUmor și a ridicat sala în picioare cu ropote de aplauze.



„Au fost geniali. A fost senzațional, sublim. Aveți foarte multă imaginație. Sper să cîștigați. Chiar au șanse să cîștige, pentru că sînt foarte buni în ceea ce fac” a precizat juratul Bendeac.

„M-am simțit ca la spectacol. A fost un spectacol. Foarte bine totul a fost gîndit, muzica bine aleasă. Felicitări”, a recunoscut Delia.

„De data aceasta chiar am plăcerea să vă trimit pentru vot, pentru munca depusă, pentru tot ceea ce însemnați, moldovenii veseli. Sînt muncitori. Chiar vreau să văd cum îi votează publicul. Stilul este vechi, subiectele sînt noi”, a precizat Cheloo, citat de AGORA.md.

Show-ul iUmor, aflat la al treilea sezon, a fost cîștigat de Doina Teodoru. Tînăra a prezentat un scheci în care iți cerea scuze de la fiecare persoană publică pe care a „atins-o” prin glumele precedente. Nu au scăpat de atenție nici prezentatorii și, mai cu seamă, jurații.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?