X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Cetățeni ai Moldovei, atacați de radicali la Odessa din cauza panglicii Sf. Gheorghe

20 mai. 2017,, 17:30   Societate
4649 16

Radicalii ucraineni au depistat în centrul orașului Odessa un autovehicul cu numere de înregistrare moldovenești, pe care a fost fixată o panglică a Sf. Gheorghe.

Mașina era parcată pe Piața Catedralei. Un grup de tineri a început să învinuiască doamnele sosite cu automobil din Moldova de sprijinul „agresiunii rusești”. Acest lucru a făcut-o pe blondă să plîngă, comunică bloknot-moldova.md.

Unul dintre radicali, Serghei Stepnenko, a înregistrat cele întîmplate, postînd ulterior filmulețul pe Facebook și YouTube.

- Vă face plăcere să filmați cum suferă domnișoara. Este ceva personal, i-a spus a doua doamnă sosită din Moldova.

Drept replică Stepnenko a declarat că ele trebuia să se gîndească bine înainte de a fixa pe mijlocul de transport panglica Sf. Gheorghe interzisă în Ucraina. Apoi a adresat celei de-a treia moldovence o întrebare provocătoare: „Crimeea e a cui?”.

- Sînt problemele voastre, descurcați-vă singuri. Procedați incorect. Ne-ați tăiat anvelopele, deoarece sîntem lipsite de apărare. Astfel doar vă faceți dușmani în Moldova. Cînd veți veni la noi eu voi găsi motive ca să vă cicălesc, a amenințat ea.

Apoi moldoveanca a încercat să scoată panglica Sf. Gheorghe de pe antenă, dar blonda a oprit-o. Scandalul s-a încheiat după sosirea poliției care a întocmit un proces verbal de contravenție.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?