Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Ministerul Muncii anunță un concurs destinat vîrstnicilor

19 mai. 2017,, 17:00   Societate
2289 0

Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei lansează un concurs național pentru vîrstnicii de 60 de ani și peste, care au realizat performanţe deosebite în domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, civic, medicină, antreprenoriat, agricultură, educație, sport, tehnologii informaționale, notează NOI.md.

Doritorii de a participa la concurs pot expedia dosarele lor pînă la data de 1 septembrie 2017. Comisia de examinare va analiza dosarele participante la concurs şi va nominaliza premianţii pînă la data de 22 septembrie.2017.

Dosarul trebuie să conțină:

• numele, prenumele candidatului/ei;
• denumirea completă a instituţiei/persoanei care înaintează dosarul la concurs confirmată prin semnătură (ştampilă);
• materialele care demonstrează succesele și realizările în domeniile specificate;
• curriculum vitae;
• copia buletinului de identitate a participantului/ei;
• o scrisoare de recomandare.

Premiul Național pentru vîrstnici este instituit de Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei și se acordă cu prilejul Zilei internaționale a persoanelor vîrstnice. Cîștigătorilor li se va înmîna diplome de confirmare a titlului de laureat al Premiului pentru vîrstnici şi un premiu bănesc.

Dosarele pot fi expediate pe adresa Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, str. Vasile Alecsandri 1, Chișinău, cu mențiunea „Concursul național de acordare a Premiului Național pentru vîrstnici”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?