X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Ce face la Chişinău Misiunea de asistență tehnică a FMI

19 mai. 2017,, 14:50   Economie
1957 0

Misiunea de asistență tehnică a Fondului Monetar Internațional se află într-o vizită de lucru la Serviciul Fiscal de Stat al Moldovei în perioada 18-30 mai, informează NOI.md.

Potrivit unui comunicat al SFS, Misiunea tehnică a FMI la Chişinău este organizată în contextul Proiectului de administrare a veniturilor, finanțat cu suportul Olandei.

Scopul aflării oficialilor la Chișinău îl constituie evaluarea implementării reformei Serviciului Fiscal de Stat. În cadrul celor 12 zile, misiunea va supune unui studiu structura actuală a SFS, modalitatea de organizare, identificînd potențiale puncte slabe, venind, totodată, cu recomandări de soluționare a acestora.

Pînă la finele lunii mai reprezentanţii Misiunii FMI vor avea întîlniri cu specialiştii aparatului central şi subdiviziunile regionale ale Serviciului Fiscal de Stat al Moldovei.

SFS beneficiază de asistența tehnică a FMI în cadrul Proiectului de administrare a veniturilor, finanțat de Olanda, începînd cu luna august 2016 și care va avea finalitate în august 2019.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?