Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Incendiu la o fermă de vite din Ghiliceni

19 mai. 2017,, 14:30   Societate
1921 0

Un incendiu a cuprins ieri o fermă de vite din localitatea Ghiliceni, raionul Telenești, notează NOI.md.

La fața locului, pentru stingerea focului, au fost îndreptate două autospeciale de intervenție ale pompierilor. Conform informațiilor operative, apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 15.02, iar din primele detalii s-a stabilit că focul a cuprins suprafața unui hambar de păstrare a nutrețului pentru animale.

Pompierii ajunși la fața locului au reușit să evacueze din zona de risc 250 de vite și peste 2500 de baloturi de fîn. Salvatorii au luptat cu flăcările trei ore pentru a lichida arderea. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit, însă au fost distruse 20 de baloturi de fîn.

Datorită intervenției operative ale pompierilor, focul a fost localizat fără a obține răspîndire. Conform unei versiuni, cauza izbucnirii focului ar fi încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiilor la efectuarea lucrărilor de sudare. Toate circumstanțele urmează a fi investigate.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?