Urecheanu se vrea din nou primar (VIDEO)

Urecheanu se vrea din nou primar (VIDEO)

Fostul primar general al municipiului Chișinău Serafim Urechean a anunțat în această seară la emisiunea TV „Important”, de la TVC 21, că va candida independent la alegerile locale anticipate sau cele ordinare din 2019, pentru funcția de primar al capitalei.

 „Obligatoriu voi candida la alegerile locale anticipate sau cele din 2019. Indiferent dacă voi pierde, voi participa. Vreau să vă spun că participarea mea la alegerile locale din 2015 nu a fost ambițiile lui Urechean sau ale Partidului Liberal Democrat din Moldova. Ci au fost un semnal dat populației, locuitorilor capitalei, de a se trezi. Și am vrut să le dau personal acest semnal să văd dacă se vor trezi, dar ei nu s-au trezit. De aceea, data viitoare voi participa în calitate de candidat independent și vom vedea de această dată ce se va întîmpla”, a spus Urechean.

Serafim Urechean a îndeplinit funcția de primar general al municipiului Chișinău în perioada anilor 1994-2005. Are 67 de ani și este născut în satul Larga, raionul Briceni.
 
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu5 comentari

Иван 20 mai. 15:16

А пончик в рыло Урекян не хочешь ?

Валентин 19 mai. 22:27

Выберите Лучше Меня И Тогда Наш Город Будет Не Только Чистым,Но И Цветущим В Миллиарды Раз!!!!!И Это Не Пустые Слова Тех Кандидатов,Которые Больше Любят Болтовню И Деньги,Чем Сам Порядок!!!Моё Слово Станет Законом Не Только Для Меня,Но И Для Всех Вокруг Меня!!!!!Деньги Меня Не Испортят Никогда,Потому-Что Я Верю В Бога,А Не В Сатану!!!!!!!!!!!!!

пэтлэжикэ 19 mai. 17:22

аскултаць аиста адуши акасы ши кетроае ашэ кэ дражь кишиуниень аиста е скэпаря воастрэ

валентина 19 mai. 12:25

Урекяну , человек который может вернуть нам белый в розах город.

ALA 19 mai. 10:25

MAI PUNETI POFTA IN CUI ,TU AI FACUT PRE MULTE .STAI MAI BINE LA PENTIE CA AI CU CE TRAI .A DOUA ORA TU NU IN BRACI CAMASELE ,ASA CA TIAI FACUT DE TOATE.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load