Dodon - pentru "un dialog constructiv în reglementarea transnistreană"

Dodon - pentru "un dialog constructiv în reglementarea transnistreană"

Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, se pronunţă pentru "un dialog constructiv în reglementarea transnistreană".

Pe pagina sa de facebook el a scris că joi a avut o întrevedere cu şeful Misiunii OSCE în Moldova, Michael Scanlan, cu care a discutat problematica transnistreană.

"Am discutat mai multe subiecte ce ţin de parcursul reglementării transnistrene la etapa actuală. Am relatat despre iniţiativele mele privind promovarea procesului de negocieri la nivelul conducerii ţării şi la nivelul partenerilor noştri externi, cu scopul elaborării unei viziuni comune a statutului special pentru Transnistria, sprijinit de toată conducerea ţării. De asemenea, am discutat necesitatea unui dialog constructiv orientat spre rezultate întru finalizarea unui număr de înţelegeri agreate de noi pentru desfăşurarea negocierilor în formatul "5+2", care urmează să se bazeze pe rezultate", a remarcat Dodon.

El a menţionat că areiterat disponibilitatea "de a depune toate eforturile pentru sporirea capacităţilor structurilor de stat pentru a îmbunătăţi viaţa oamenilor de rînd de pe ambele maluri ale Nistrului, care se confruntă cu diferite probleme din cauza conflictului nesoluţionat".

"I-am mulţumit domnului Ambasador Michael Scanlan pentru susţinerea fermă a ţării noastre", a scris Dodon.
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu3 comentari

справедливость 19 mai. 12:36

Ион,и вот в чем ты видишь лучше жизнь приднестровцев?????В том,что молодежь катастрофически уезжает,а остаются одни старики? Или в том,что вся медицина,объявленная "умным приднестровским президентом" бесплатной является фактически платной (нет ни какого страхового полиса и все берут столько сколько хотят)?.Вот .например за роды помимо всего прочего еще нужно заплатить 3 тыс .приднестровских,а это без малого 200 долл. За любой анализ платить 100%.Или смертность ,превышающую рождаемость?Ну,а про цены так вообще: все привозное из Украины и Молдовы аж ни как не может быть дешевле.Пустующие квартиры и их относительно низкая стоимость (продал-потерял).Народу то только и крутится разве что на рынке,а так улицы пустые.как вымерли.Так,что получается с печки рухнул ты и тебе подобные.насмотревшись и наслушавшись всяких басен.
И территорию своей страны нельзя разбазаривать и тех кто заштрабил себе незаконно ее надо не уговаривать ,а гнать.Иначе каждый так захочет (пример Гагаузия).Есть в приднестровье люди.которым уже тошнит от этой лжи про "тутошнюю хорошую житуху",так что не обольщайтесь. А про "реХферендум",так влад можешь эту сказочку про удачного белого бычка не рассказывать.Знаем и видели как он происходил.

Vlad 19 mai. 10:04

Дурачек он и есть дурачек.его отгоняют как муху от куска мяса.а он все стремится приземлиться.ему суют под нос референдум 2006 года.а он не замечяет будто бы ничего нет.продолжает дальше свою бестолковую ахинею.дурачек большего он не заслуживает

ИОН 19 mai. 09:33

Додон , ты что с печки рухнул ? Какие ереговоры с приднестровьем , когда этот народ не хочет обьеденяться , бо они живут лучше нас , да и президент у них умнее тебя , ! Вот , когда мы заживем лучше приднестровцев они сами к нам потянутся , но с таким резидентом , как ты этому никогда не бывать .

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

Întrebarea zilei Toate

load