Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

O jurnalista a fost filmată în ipostaze intime (VIDEO)

18 mai. 2017,, 16:30  
53633 9

Jurnalista Natalia Morari spune că a fost amenințată cu dosar penal și spionată în propriul apartament cînd făcea dragoste cu bărbatul său.

Morari a mai adăugat că persoane din Procuratura Generală i-a spus că oamenii legii ar putea găsi droguri asupra ei și a sfătuit-o să fie mai cuminte. Mărturiile au fost făcute în cadrul unei conferințe.



„Prima dată mi s-a spus că eu trebuie să fiu cuminte nouă ani în urmă, odată ce eu am fost expulzată din Federația Rusă ca jurnalistă a revistei libere News Times. Atunci a fost a doua încercare de a intra în Rusia cu soțul meu, la acel moment. Noi am stat trei zile pe aeroportul Domodedovo din Moscova, fără șansă de a avea legătură cu rudele noastre, cu mama mea de aici”, a afirmat Natalia Morari. Jurnalista mai spus că după ce s-a întors acasă a găsit-o pe mama ei mută. „Abia peste cîteva zile am aflat că în timp ce mă afla pe aeroportul din Chișinău, ea a fost sunată de pe un număr anonim și i sa spus direct: „пусть ваша дочь угманится, или она закончит плохо”. Noi am trebuit să depunem eforturi pentru a scoate-o pe mama din starea de șoc, în care ea a ajuns”.

Morari a subliniat faptul că de cînd activează în calitate de jurnalist în Republica Moldova, tot mai des se întîlnește cu situația în care i se spune să fie mai cuminte. "De exemplu, eu am văzut video în care eu făceam dragoste cu bărbatul meu, în apartamentul pe care eu îl închiriam. De exemplu, eu am fost preîntîmpinată de oameni din Procuratura Generală să am grijă de hainele mele personale, pentru că s-ar putea găsi droguri în timpul perchezițiilor care ar putea să aibă loc. După aceasta, am încetat să merg în orice fel de localuri în care eu nu am încredere”.

Mai mult, Nataliei Morari i s-a spus să întrerupă activitatea sa profesională și să plece din țară, deoarece pe numele său urmează să i se deschidă dosar penal. „După aceasta s-a ajuns la prietenii mei, apropiați jurnaliști, care se apropiau de mine, ultimul exemplu în toamna anului trecut, un bun prieten de al meu, jurnalist foarte cunoscut. Mi-a spus că eu trebuie să plec foarte repede din țară că curînd o să pornească dosar penal pe numele meu. Și în general, eu ar trebuie să plec pentru un an, doi să plec din spațiul public pentru că prea tare deranjez”.



0
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?