X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Secretarul general al NATO are "încredere în toți aliații"

18 mai. 2017,, 21:00   Externe
2861 1

Jens Stoltenberg a subliniat că este "absolut sigur" că toate cele 28 de state membre ale Alianței nord-atlantice, "sînt capabile să schimbe și să trateze astfel de informații în modul adecvat".

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat joi că are "încredere în toți aliații" în ce privește schimbul de informații sensibile, în contextul polemicii create cu privire la informațiile confidențiale pe care i le-ar fi transmis președintele american Donald Trump șefului diplomației ruse.

"Acord o înaltă apreciere cooperării pe care o avem în cadrul NATO în ce privește schimbul de informații și am încredere în toți aliații", a punctat secretarul general al Alianței la sosirea sa la reuniunea miniștrilor apărării ai Uniunii Europene, la care ia parte în calitate de invitat.

Doi oficiali americani au declarat luni că președintele american i-a divulgat ministrului rus de externe Serghei Lavrov informații clasificate despre o operațiune planificată a grupării Statul Islamic, aruncînd Casa Albă într-o nouă controversă la doar cîteva luni după învestirea președintelui.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?