Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Șupac, revoltată că nu are cine prezida ședința Parlamentului

18 mai. 2017,, 12:10   Politică
1975 1

Deputații nu se vor întruni în ședințe plenare în această săptămînă, din cauză că membrii prezidiului Parlamentului se află în deplasare, informează NOI.md.

Informația a fost confirmată de președintele Parlamentului, Andrian Candu, care a anunțat recent că participă la summitul spicherilor din Parlamentele din Europa Centrală și de Est, desfășurat în Polonia. De asemenea, vicepreședintele instituției Vladimir Vitiuc îl însoțește pe liderul PDM, Vlad Plahotniuc, în vizita efectuată în SUA, după cum a comunicat deputata comunistă Ina Șupac. Ea s-a arătat indignată de situația creată.

„Din cîte se pare, motivul pentru care în această săptămînă nu vor avea loc ședințele Parlamentului este de-a dreptul banal - nu are cine prezida ședințele. Candu e în Polonia, Vitiuc a fost luat de Plahotniuc la Washington, iar cel de-al doilea post de vicepreședinte al Parlamentului este vacant. Așa și trăim”, a comentat Șupac.

Menționăm că Legislativul a rămas fără un vicepreședinte după ce Liliana Palihovici și-a depus mandatul. Locul acesteia ar urma să-i revină unei deputate din opoziție, după cum au anunțat anterior reprezentanții guvernării.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?