Candu pune punctul pe i în scandalul legat de cooperarea Dodon-Plahotniuc

Candu pune punctul pe i în scandalul legat de cooperarea Dodon-Plahotniuc

Andrian Candu dezminte informația despre o presupusă cooperare între Vlad Plahotniuc și Igor Dodon, în contextul intenției de a modifica sistemul electoral, informează NOI.md.

Sînt declarații făcute în baza acelor informații false, manipulatoare și care fac parte din teoriile conspirative, a insistat astăzi democratul.

„Nu există nicio înțelegere între Dodon și Plahotniuc, între Candu și alții care sînt în cealaltă tabără și nu există nicio înțelegere între Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat. Singura înțelegere care a fost a ținut de acel vot de compromis ce a avut loc aici pe 5 mai 2017, în plenul Parlamentului”, a subliniat el.

Potrivit lui, PDM a făcut un pas înapoi renunțînd la sistemul uninominal și optînd, alături de PSRM, pentru cel mixt. Acel compromis a fost un pas înainte pentru întreaga legislatură, a adăugat spicherul.

„Orice altă discuție nu există. Noi sîntem în tabere diferite, în opoziție, cu viziuni diferite, nu ne leagă nimic decît, sper foarte mult, interesul față de Republica Moldova”, a declarat Andrian Candu.
 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu9 comentari

Anatolii 18 mai. 20:07

La racoare Plaha Candu ca mare hoti si tradatori de natie sinteti.Luatil si pe Pavlic.Meritati 100%.

Victor 18 mai. 15:51

Vedeţi, întocmai ca în fabula lui Donici "Racul, broasca şi o ştiucă" ori a lui KIrîlov "лебедь, рак и щука" ei sunt în tabere diferite şi în final d-stră ştiţi ce avem în ţara noastră iubită.
Ori, ce nimeni nu poate traduce numele de Plaha din rusă ca să înţelegem cinei cel care anul trecut şi-a dat demisia din partid şi parlament ca apoi să se întoarcă şi să ne facă legi după care noi să supraveţuim, ca ei cei aleşi ai "DOMNULUI" să trăiască, să fure şi să-şi bată joc de propriul popor! Ruşine dle Candu !

aleksandru 18 mai. 05:39

budet kak oni pridumali i nikto ne zdelaet nicevo

МАРГО 18 mai. 01:52

А МЫ ВОТ ПРОСТО ВСЕ ВЗЯЛИ И ПОВЕРИЛИ КАНДУ!!! ВАША БЕДА В ТОМ, ЧТО ВЫ ПРИНИМАЕТЕ НАРОД ЗА ТУПОГОЛОВОЕ БЫДЛО И ВПАРИВАЕТЕ РАЗНУЮ ЧУШЬ, НО ВАМ НАРОД НЕ ОБМАНУТЬ И НЕ СЛОМИТЬ А ТЕМ БОЛЕЕ НЕ ЗАПУГАТЬ!!! НА СТОРОНЕ НАРОДА ЕСТЬ ПОМОЩЬ С ЕВРОПЫ, РОССИИ И ДРУГИХ СТРАН ДАЖЕ РУМЫНИЯ ПОДДЕРЖИВАЕТ МОЛДОВУ В БОРЬБЕ ПРОТИВ ВАС!!!

Daniel 17 mai. 16:55

Dodon e omul lui Putin, asta s-a văzut clar de 9 mai.

Pavel 17 mai. 16:40

Ilie, ai perfectă dreptate, s-a ajuns la un compromis pentru că asta vrea poporul, poporul vrea schimbarea sistemului electoral

Adevarul 17 mai. 16:40

Multi speculeaza ca Plaha cu Dodon fac front comun, dar cu cererea Maiei si a lui Nastase fata de europeni, mai mult pare o intelegere intre aceastea cu Dodon.

Ilie 17 mai. 16:39

La noi mereu a guvernat un anumit clan, iată de ce e greu de crezut că opoziția și guvernarea au găsit un consens, pe cînd în țări dezvoltate asta se întîmplă mereu, pentru că se i-a ca prioritate interesul cetățenilor.

miroslav 17 mai. 15:22

opozitia il baga pe Dodon in buzunarul lui Plahotniuc, iar in realitate tot ei l-au facut pe Dodon presedinte, ori Nastase cu Usatii colectau semnaturi pentru alegerea directa a presedintelui!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load