Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Focuri de ARMĂ în apropiere de Chișinău (VIDEO)

17 mai. 2017,, 09:50   Societate
3257 0

Focuri de armă și rețineri au avut loc în comuna Grătiești din capitală, notează NOI.md.

Cadavrul unui tînăr de 27 de ani din Chișinău a fost depistat, pe 7 mai curent, în fîșia forestieră de pe str. Mesager din sectorul Buiucani al capitalei, iar oamenii legii au pornit pe urma făptașilor, după ce medicii legiști au stabilit că victima fusese bătută cu bestialitate și mutilată cu un cuțit.

Ieri, polițiștii au descins în comuna Grătieşti, suburbie a capitalei, și au fost nevoiți să împuște pentru a captura doi indivizi, bănuiţi de săvîrşirea acestui omor cu o deosebită cruzime. Unul dintrei ai a încercat să scape, dar a fost prins.

Aceştia s-au dovedit a fi originari din Chişinău şi raionul Ungheni, cu vîrste de 22 şi 23 de ani, unul dintre ei fiind anterior judecat pentru jaf.

Oamenii legii susțin că bănuiţii ar fi făcut cunoștință cu victima pe malul lacului, unde au decis să joace o partidă de cărţi pentru bani. Ulterior, aflîndu-se în stare de ebrietate alcoolică, între ei s-a iscat un conflict și i-au aplicat tînărului mai multe lovituri cu un cuţit de buzunar în regiunea capului.

Inșii au fost reținuți pentru 72 de ore și sînt cercetaţi penal pentru omor. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă să facă închisoare de la 15 pînă la 20 de ani sau chiar detenţie pe viaţă.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?