Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Biroul relații cu diaspora are o altă identitate vizuală

16 mai. 2017,, 17:40   Societate
1880 0

Biroul relații cu diaspora (BRD) funcționează după un Regulament nou, elaborat și aprobat recent, în contextul restructurării Cancelariei de Stat a Republicii Moldova, notează.

Conform Regulamentului, BRD are misiunea de a coordona politica de stat în domeniul relațiilor cu diaspora – formată din cetățenii originari din Republica Moldova și descendenții lor stabiliți permanent sau temporar peste hotare.

În vederea realizării misiunii sale, BRD este responsabil de stabilirea direcțiilor prioritare de activitate în domeniul diasporei, migrației și dezvoltării, iar mai nou în atribuțiile sale îi revine elaborarea și coordonarea programelor de reintegrare a cetățenilor Republicii Moldova reîntorși de peste hotare.

Totodată, conform regulamentului nou, a fost aprobată și noua identitate vizuală a BRD. Logo-ul nou reprezintă semnul infinitului în culori galben și gri, alături de care apare acronimul „BRD”, iar sub el este scrisă denumirea completă a instituției.

Regulamentul privind organizarea și funcționarea Biroului relații cu diaspora poate fi găsit pe site-ul www.brd.gov.md, la rubrica BRD – Despre noi. Biroul relații cu diaspora are statut de Direcție în cadrul Cancelariei de Stat. Se află în subordinea directă a Prim-ministrului și a Secretarului general al Guvernului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?