X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Fiica vitregă a lui Emmanuel Macron reacţionează la critici

16 mai. 2017,, 23:00   Externe
2768 0

Fiica lui Brigitte Macron reacţionează la criticile aduse noului preşedinte al Franţei, Emmanuel Macron, şi Primei Doamne, în legătura cu relaţia şi mariajul lor.


Diferenţa de vîrstă dintre cel mai tînăr şef de stat francez, Emmanuel Macron (39 de ani) şi soţia sa, Brigitte (64 de ani) a stat în ultimul timp în atenţia multora, dar mai ales a francezilor, iar reacţiile lor nu au fost dintre cele mai plăcute pentru cei doi soţi.

Fiica (32 de ani) lui Brigitte Macron a declarat că "gelozia" se află în spatele atacurilor odioase la adresa mamei ei şi a lui Emmanuel Macron.

"Nu vreau să le dau încredere oamenilor care fac astfel de lucruri", a spus Tiphaine Auzière, într-un interviu pentru BFMTV, notează The Independent.

"Găsesc că este odios ca în Franţa secolului 21 să existe astfel de atacuri, care altfel nu ar fi fost purtate contra unui politican bărbat sau asupra bărbatului unei femei politician", a continuat ea. "Exista multă gelozie în rîndul celor care atacă", a mai spus fiica Primei Doamne a Franţei.

Brigitte Macron a trebuit sa facă faţă unor numeroase abuzuri verbale din momentul în care s-au aflat detalii despre relaţia cu Macron.

Inclusiv şeful statului francez a reacţionat, blamînd misoginismul şi homofobia pentru obsesia presei faţă de Brigitte.

Chiar şi cei de la revista de satiră Charlie Hebdo au profitat de subiect şi au publicat o coperta în care îl arătau pe Emmanuel Macron lîngă o Brigitte însărcinată, notînd următorul text: "El va face miracole".

Brigitte Macron a reacţionat pe Twitter, scriind: "Tot ceea ce este tehnic posibil nu este neapărat de dorit. M-am setat să-i ascult doar pe cei care îmi transmit mesaje pozitive".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?