X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Detalii nestiute despre evolutia "SunStroke Project" la Eurovision (VIDEO)

17 mai. 2017,, 01:00   Showbiz
10493 0

Cîntecul "Hey, Mama" a cucerit inimile europenilor.

Coregrafia baietilor a devenit virala pe internet, iar saxofonistul Serghei Stepanov cel mai discutat intrumentist din concurs. SunStroke Project a intrecut si performanta baietilor de la Zdob Si Zdub. Aceasta reusita insa nu s-a lasat fara comentarii. Cele mai aprinse subiecte starnite in urma Eurovisionului le-am discutat cu 2 dintre interpretele care au cantat pe scena de la Kiev, Dana Markitan si Catarina Sandu.

Dana Markitan: “Eu am prezis aceasta pozitie a noastra. Am zis ca vom fi in primii 5. Mi se spune ca sunt un fel de baba Vanga... Nu avem decat sa ne bucuram de un rezultat extrem de frumos pe care cu mare drag l-am adus in tara".

Catarina Sandu a lesinat inainte de concurs: "Nu sunt prea mandra de acest lucru. Am mers sa facem niste shopping si eu era foarte grabita, pentru ca in cateva minute trebuia sa iesim cu baietii pe scena... Cand am ajuns la intrare, usile nu au reusit sa se deschida si eu am zburat ca o pasare, direct in sticla. Bine ca a fost cineva sa ma prinda atunci".

Daca au primit sau nu interpretii cei 10 mii dolari de la Renato Usatii, afla din interviul de mai jos.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?