Dodon se întîlni cu omologul său bulgar, Roumen Radev

Dodon se întîlni cu omologul său bulgar, Roumen Radev

În timpul apropiat va avea loc o întrevedere la nivel înalt a preşedinţilor Moldovei şi Bulgariei.

Despre aceasta a scris pe reţelele de socializare Preşedintele RM, Igor Dodon, care a avut în ajun o întrevedere cu deputatul Parlamentului din Bulgaria din partea Partidului Socialist, preşedintele comisiei parlamentare pentru economie şi turism, Peter Kanev.

Șeful statului a menţionat că a discutat cu el evoluţia relaţiilor moldo-bulgare şi perspectivele de dezvoltare a acestora.

Preşedintele ţării a transmis un mesaj de salut Preşedintelui Bulgariei, Roumen Radev, menţionînd că în timpul apropiat va avea loc o întrevedere la nivel înalt.

Potrivit lui, în Bulgaria, anul trecut, în paralel cu alegerile parlamentare, a avut loc un referendum la care majoritatea cetăţenilor au votat pentru modificarea actualului sistem electoral de partid, optînd pentru cel uninominal.

"Probabil, alegerile următoare vor avea loc conform sistemului mixt 50 la 5", a scris Dodon, care, de asemenea, pledează pentru un asemenea sistem electoral în Moldova.
 

Ați găsit eroarea în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

Stas 31 mai. 15:24

Можно пожелать Додону удачи в переговорах, хотя и без такого пожелания у него обычно все проходит на ура. Скорее всего и на этот раз все пройдет просто замечательно, и Молдова в результате такой встречи получит определенные дивиденды в будущем.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load