X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Krasnoselski: Armata trebuie să fie pregătită pentru un război adevărat

15 mai. 2017,, 17:40   Politică
4327 4

Liderul regiunii transnistrene, Vadim Krasnoselski împreună cu alți membri ai aparatului de conducere au participat săptămîna trecută la un exercițiu militar, desfășurat la Tiraspol, anunță presa din stînga Nistrului.

„Orice armată trebuie să fie pregătită pentru acțiuni militare reale. Am spus în nenumărate rînduri că Transnistria este un stat care iubește pacea. Noi vrem să trăim în pace cu vecinii noștri – Ucraina și Republica Moldova. Dar armata e armată, oamenii trebuie să fie antrenați, să fie pregătiți pentru un război adevărat. Organizăm aceste exerciții militare nu pentru a lupta, dar pentru a ne apăra”,a declarat Krasnoselski, citat de novostipmr.com

Întrebat de către jurnaliști dacă forțele armate a regiunii sînt pregătite pentru a răspunde la amenințări militare, inclusiv calamităților naturale, Krasnoselski a menționat: „Forțele armate și toate organele de lege sînt complet mobilizate, organizate și bine coordonate. Sîntem pregătiți pentru a ne opune orcăror amenințări sau pericole.”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?