Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

O jurnalistă, hăituită în rețea, după ce a povestit despre odihna lui Navalnîi

16 mai. 2017,, 02:30   Externe
3188 0

Jurnalista postului de televiziune nr.8 Krasnoyarsk Iana Mamaeva a fost insultată de nenumărate ori pe rețelele de socializare după ce a filmat odihna celebrului liderul al opoziției rusești Aleksei Navalnîi la Barcelona, calificînd-o, în special, drept „turism oftalmic”.

În materialul său Mamaeva a pus la îndoială versiunea potrivit căreia politicianul a zburat în Spania anume pentru tratament, făcînd o descriere a hotelului de 5 stele de la Barcelona, precum și ridicînd problema privind admisibilitatea etică ca un luptător cu corupția și luxul să-și permită o astfel de vacanță scumpă în străinătate.

Însăși Iana Mamaeva a menționat într-un comentariu pentru Life că aproape imediat după lansarea filmului a fost supusă insultelor și atacurilor pe rețelele de socializare, a primit mesaje cu insulte direct la mobilul său. Astfel, potrivit jurnalistei, susținătorii lui Navalnîi s-au oferit să taie cauciucurile automobilului ei, precum și să o stropească cu verde de briliant.

De menționat că după mitingul de duminică al oponenților renovării, de la care Alexei Navalnîi a fost eliminat de către poliție, unul dintre organizatorii evenimentului, jurnalista Ekaterina Vinokurova a fost supusă insultelor și hărțuirii, pe care susținătorii lui Navalnîi au acuzat-o de implicare în incident, fapt ce ulterior nu s-a confirmat.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?