X 
Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Pentru a 25-a oară, Škoda devine sponsor general al Campionatului Mondial de Hochei

16 mai. 2017,, 11:45   Ştiri Auto
2161 0
Producătorul ceh pentru a 25-a oară devine sponsor general și partener auto al unuia dintre cele mai importante evenimente sportive din lume – Campionatul Mondial de hochei IIHF, care se va desfășura între 5 și 21 mai la Koln și Paris. Este cea mai durabilă cooperare în istoria disciplinelor sportive, intrată în Cartea Recordurilor. Anul acesta, în cadrul parteneriatului, brandul ceh a oferit 55 de automobile pentru parcul corporativ IIHF. În timpul fiecărui meci modelele ŠKODA KODIAQ și SUPERB vor fi expuse în imediata apropiere a patinoarului, iar logo-ul ŠKODA va fi plasat în centrul patinoarului și pe bordurile laterale. Compania a mai pregătit și zone interactive speciale pentru fanii hocheiului.

În ajunul Campionatului Mondial de hochei reprezentanții mărcii cehe au transmis Comitetului Organizatoric IIHF cheile de la parcul corporativ, compus din 55 automobile ŠKODA OCTAVIA, SUPERB și KODIAQ. Ceremonia înmânării cheilor a avut loc pe patinoarul din Paris și în pavilionul DRIVE Volkswagen Group Forum din Berlin. La fiecare campionat, parcul ŠKODA parcurge sumar cca 250 000 kilometri. În cei 25 ani de parteneriat, parcursul total a trecut peste 6 milioane kilometri – distanța echivalentă cu 140 călătorii în jurul lumii. În tot acest răstimp nu s-a întâmplat nici o dată ca mașinile să cedeze, fapt care demonstrează odată în plus că brandul ceh este de nădejde.

ŠKODA a primit și dreptul exclusiv de a participa la elaborarea aplicației mobile, accesibile pentru dispozitivele Android, Apple iOS și Windows. Amatorii de hochei vor putea astfel afla rezultatele meciurilor și statistica Campionatului de pe smartphone sau tabletă, în regim real. Aplicația nu va permite suporterilor să rateze nici un gol – în aceste cazuri va fi declanșată o notificare specială. O altă opțiune a aplicației - selfie pe imaginea echipelor și jucătorilor preferați, pentru a le oferi apoi prietenilor.
Pe site-ul www.skoda-hockey.com amatorii sportului vor putea găsi fapte interesante, istorii din culisele campionatului mondial și informații actuale despre tot ce se întâmplă la Campionatul Mondial de hochei.

ŠKODA are o istorie îndelungată și de succes în sponsorizarea hocheiului. Bazele colaborării au fost puse acum 25 de ani. Statutul de sponsor general al Campionatului Mondial de hochei IIHF marca ŠKODA l-a obținut în a.1993. Este colaborarea cea mai durabilă din istoria disciplinelor sportive, intrată în Cartea Recordurilor.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?