Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Sandu: Ceva se întîmplă cu președintele Parlamentului...

15 mai. 2017,, 09:37   Politică
7181 7

Liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a făcut un comentariu ironic la adresa președintelui Parlamentului, Andrian Candu, informează NOI.md.

Replica a fost dată după ce democratul a acuzat-o de duplicitate, dar și de faptul că trădează interesele poporului, de rînd cu alți fruntași ai opoziției extraparlamentare care se opun modificării sistemului electoral.

„Ceva se întîmplă cu președintele Parlamentului… Cîndva sigur de sine și calm, de la o vreme e tot mai nervos și incoerent. Ieri promova uninominalul, azi susține mixtul, mîine cine știe ce-i mai trăsnește prin cap?”, a spus Sandu.
Săptămîna trecută Andrian Candu le-a reproșat Maiei Sandu și lui Andrei Năstase faptul că prejudiciază grav în interesele Republicii Moldova, atunci cînd presează Bruxellesul să nu acorde suport financiar țării noastre.

„Se face presiune de către Sandu și Năstase precum au făcut și atunci cu FMI: ca prin intermediul Partidului Popular European să se amîne decizia ce ține de finanțarea Moldovei. Este o acțiune îndreptată nu împotriva guvernării, dar a cetățenilor. Ei merg la sacrificarea Moldovei și cetățenilor ei pentru a nu admite modificarea sistemului electoral”, a adăugat Candu.

El a mai anunțat că Maia Sandu s-ar fi întîlnit recent cu Grigore Petrenco pentru a discuta despre protestele antiguvernamentale, sugerînd că asemenea cîrdășii ar exista și între Sandu și Dodon.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?