Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Punctul de trecere Palanca în curînd îşi va relua activitatea

12 mai. 2017,, 11:10   Societate
2234 0

Circulaţia transportului pe sectorul frontierei moldo-ucrainene la Palanca va fi posibilă de la 15 mai.


Poliţia de Frontieră a anunțat despre finalizarea lucrărilor de restabilire a comunicaţiei între punctele de trecere Palanca şi Maiaki pe teritoriul Ucrainei, relatează NOI.md.

Restabilirea comunicaţiei a devenit posibilă după ce Serviciul Grăniceri al Ucrainei i-a informat pe colegii moldoveni despre finalizarea lucrărilor de reparaţie pe sectorul de drum care leagă raioanele transfrontaliere cu podul de pe traseul Odessa-Reni. Astfel, începînd de luni, 15 mai, şoferii vor putea intersecta fără obstacole punctul de trecere Palanca-Maiaki.

Precizăm că punctul de grăniceri Palanca-Maiaki a fost închis pentru circulaţie în toamna anului trecut, cînd pe acest sector au început lucrările de reabilitare a podului pe traseul Odessa-Reni, situat nu departe de frontiera moldo-ucraineană. Atunci circulaţia a fost redirecţionată temporar spre punctul vamal şi de grăniceri Palanca-Udobnoe.

Poliţia de Frontieră aminteşte că informaţia integrală despre intersectarea frontierei de stat, inclusiv despre activitatea unor sau altor puncte de trecere, poate fi obţinută la linia fierbinte +373 22 259 717, pe portalul web oficial al instituţiei şi pe aplicaţia mobilă Trafic Online.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?