Primul semnatar pentru demiterea lui Chirtoacă

Primul semnatar pentru demiterea lui Chirtoacă

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, și-a pus astăzi primul semnatura pentru organizarea unui referendum privind demiterea primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, relatează NOI.md.

Șeful statului i-a îndemnat pe toți locuitorii să urmeze exemplu lui. 

„Ca locuitor al municipiului Chișinău, mi-am pus semnătura pentru organizarea referendumului privind demisia lui Dorin Chirtoacă din funcția de primar general al capitalei. Îi îndemn pe toți chișinăuienii, pe toți cei care nu sînt indiferenți față de soarta orașului nostru, să urmeze exemplul meu. Capitala Moldovei trebuie să fie condusă de un om onest, decent, competent, un patriot al orașului, cu o echipă de profesionisti. Sînt convins că o astfel de persoană în curînd va conduce Chișinăul. Soarta capitalei este în mîinile noastre”, a scris Dodon pe o rețea de socializare. 

Grupul de iniţiativă pentru organizarea şi desfăşurarea referendumului privind demiterea lui Dorin Chirtoacă și-a început activitatea. Astăzi, la 13.00, a fost iniţiată colectarea semnăturilor pentru susţinerea plebiscitului.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu4 comentari

Ion 14 mai. 19:49

Dorin, te rog să nu te superi pe mine, dar mie mi se crează impresia, că tu ori cu totul eşti prostuţ, ori nu vezi ce se face împrejurul tău. Tu ce nu vezi, că absoluta majoritate a chişinăuienilor rid de tine ca de un clown neîmplinit, îşi şterg picioarele de tine ca de o cîrpă, care demult trebuia aruncată la gunoi? Trezeşte-te Dorin. Eu sincer să-ţi spun: mie îmi este milă de tine. Tu eşi tînăr şi totui e înainte. Tu doar nu te-ai cununat la biserică cu primăria. Laso dracului. Viaţa nu este chiar aşa de lungă. Cînd o să te trezeşti o să fie deacu tîrziu. Deşteaptă-te, Dorine! Spune-i lui moşu Mihail din Chişinău şi celor de la Bucureşti, că „finita la comedia”. Eu apreciezi, la justa valoare, potenţialul tău intelectual şi cred, ba mai mult, sînt convins că tu eşti capabil să-ţi fortifici puterile şi în alte domenii, decît cele de primar.
Cu sincer şi profund respect. Ion

Ivan 12 mai. 11:41

Chirtoacă demult trebuia săi facă companie lui Filat, atîtea "succese" a avut sărmanul în faimoasa sa carieră de primar.

moldoveanu 11 mai. 20:08

в руском омске начальнички засыпали ямы на дорогах битым кирпичом и другим мусором от памятника войны с фамилиями руских героев.
у нас такого нет и крюки русофонов о киртоакэ сильно преувеличены
и если нужно менять нашего примара то нужно делать это в соответствии с законом без использования презика.
надеюсь что подпись презика послужит причиной для голосования в поддержку киртоакэ.

njkz 11 mai. 18:50

Да Вы,что он такой один не повторимый1 таких образованных бандитов и преданных людей Руминии нет больше нет в Кишинёве, а Вы его в оставку1 какая несправедливость.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load

Arhivă de ştiri