Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Ce au găsit polițiștii în mai multe gospodării din nordul țării

11 mai. 2017,, 11:40   Societate
4187 0

O grupare infracțională care transporta ilegal alcool etilic în Ucraina a fost anihilată de către polițiștii de frontieră, relatează NOI.md.

Potrivit ofițerilor de investigație, s-a constatat că membrii grupării urmau să transporte un volum mare de alcool peste frontieră. Deoarece a fost imposibil de realizat această acțiune, cei din urmă au purces la distribuirea alcoolului în cantități mici localnicilor, inclusiv cu falsificarea unor băuturi de brand. În grupare erau implicați cetățeni ai Republicii Moldova, cu vîrste cuprinse între 25 și 46 de ani.

Astfel, în vederea valorificării informației operative, pe 10 mai 2017 ofițerii de investigații din cadrul Direcției regionale Nord, în comun cu angajații Sectorului Poliției de Frontieră Briceni, sub coordonarea procurorilor, au descins în satul Grimăncăuți, raionul Briceni. Trei gospodării și trei spații comerciale ce aparțin persoanelor vizate în dosar au fost percheziționate.

În consecință s-au depistat mai multe butelii din masă plastică goale, cu miros specific de alcool, 15 sorturi de coniac fără marcă de acciz, 20 de litri de alcool etilic, 8,5 litri de lichid incolor cu miros specific de alcool. Întregul lot de bunuri depistate a fost ridicat și depozitat în camera cu probe delicte, pînă la elucidarea circumstanțelor infracțiunii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?