X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Avocatul lui Platon, prins BEAT la volan (VIDEO)

11 mai. 2017,, 09:20   Societate
4530 2

Avocatul lui Veaceslav Platon, Eduard Rudenco, a fost prins beat la volan. Mașina acestuia a fost oprită aseară după miezul nopții de către polițiștii de patrulare, în sectorul Botanica al capitalei.

Eduard Rudenco a fost oprit de poliţişti în timp ce se întorcea de la o recepţie.

„Automobilul, de model BMW, avea un mers neuniform pe benzi. El a fost stopat pe Dacia 38, ne-am apropiat, ne-am prezentat conducătorului, i-am explicat motivul stopării, iar în timpul discuției s-a simțit miros puternic de alcool", a declarat inspectorul INP Igor Ursan.

În urma verificărilor s-a constatat că în aerul expirat concentrația alcoolului depăşea de două ori limita admisă.

„Supus testării alcooloscopice, în rezultat a fost 0,31 miligrame pe litru", a comunicat Igor Ursan.

Surprins de echipa noastră la Dispensarul Narcologic, avocatul lui Veaceslav Platon a recunoscut că a băut înainte să urce la volan.

„Am băut fix două șampanii - atît. Am fost cu încă o persoană, care este colega mea. Am fost mai multe persoane acolo, pur și simplu am dus-o pînă acasă", a afirmat avocatul Eduard Rudenco.

Mai mult, Rudenco s-a luat la ceartă cu poliţiştii. El a insistat să meargă acasă cu maşina, chiar dacă era beat.

Într-un final, automobilul a fost luat sub recipisă de către soția acestuia. Pentru că a condus în stare de ebrietate, avocatul riscă să rămînă fără permis. Mai mult acesta riscă şi amendă de pînă la 25 de mii de lei.



La sfîrşitul anului trecut, avocatul Eduard Rudenco a fost vizat într-un dosar pentru trafic de influență. El ar fi pretins de la doi clienți de-ai săi, cercetați pentru trafic de droguri, cîte 15 și 14 mii de euro pentru a le rezolva cazul.

Indivizii însă au fost condamnați şi au cerut să le fie returnați banii. Eduard Rudenco este avocatul lui Veaceslav Platon, condamnat la 18 ani de puşcărie, într-un dosar penal pentru escrocherie şi spălare de bani în proporţii deosebit de mari.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?